Kara Harp Okulu Y.Lisans ve Doktora Prog. İlanı

İlan Giriş : 20 Şubat 2006 00:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Harp Okulu Y.Lisans ve Doktora Prog. İlanı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Harp Okulu Savunbma Bilimleri Lisans/Doktora Öğrencisi Alınacaktır Kara Harp Okulu Savunma Bilimleri Lisans/Doktora Öğrencisi Alınacaktır

17 Şubat 2006(Cuma)/Cumhuriyet ve Sabah

Savunma Bilimlerinin Çeşitli Alanlarında Lisans Çeşitli Alanlarında Lisansüstü Eğitim Veren Enstitümüz, Kara Harp Okulu'nun Gelişmiş Eğitim Altyapısı ve Geleceğini Birleştiren Bir Öğrenim Fırsatı Sunuyor...

1- Savunma bilimlerini enstitüsü'ne 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılı güz (eylül) Döneminde Aşağıda Belirtilen Yüksek Lisans (YL)/Doktora (Dr) Programlarına Harp Okulları ile yurt içi ve yurt dışı üniversite ve Yüksek Lisans mezunlarında Öğrenci alınacaktır.

YÜÜKSEK LİSANS/ DOKTORA PROGRAMI AÇIKLAMALAR
Savunma Yöntemi (YL/DR) Tam Gün
Harekat (Yöneylem) Araştırılması(YL/DR) Tam Gün
Teknoloji Yönetimi (YL/DR) Tam Gün
Güvenlik Yönetimi(YL) Tam Gün
Suç Araştırmaları(YL) Tam Gün
Uluslar Arası Güvenlik ve Terörizm(YL/DR) Tam Gün
Malzeme Tedarik ve Lojistik Yöntemi (YL/DR) Tam Gün

2- Başvurular 13 Şubat - 03 Mart 2006 Tarihleri arasında http://www.kho.edu.tr/enstitu/başvuru Adresinden temin edilen başvuru formuyla , e-posta yoluyla [email protected] adresine veya elden kara harp okulu savunma bilimleri enstitüsü müdürlüğü, Bakanlıklara/ANKARA adresine yapılacak, normal posta ile yapılan kabul edilmeyecektir.
3- Yüksek Lisans programlarının tümü tezli olup başvuru koşullaı ile programlar hakkında daha fazla bilgi savunma bilimleri enstitü müdürlüğü'nden veya http://www.kho.edu.tr/enstitu Adresinden temin edilebilir.
4- Ayrıntılı bilgi için Telefon : (0312)419 78 07 ve (0312)417 51 90/5005
e-posta : [email protected]