Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Haziran 2013 15:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜ'NDEN

2547SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜ'NDEN
2547SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.
BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET İLAN ŞARTLARI
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Ambulatuar Pediatri konusunda en az 5 yıl deneyimli yurtdışı eğitimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Akciğer Transplantasyonu ve Fleksibl Bronkoskopi alanında en az 5 yıl deneyimli ve bu alanda yurtdışı eğitimli Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Çocuk Alerji İmmunoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Ultrasonografi ve Renkli Doppler Ultrasonografi uygulamaları konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Kök hücre nakli, kök hücre aferezi ve terapötik aferez alanlarında deneyimli ve aferez merkezi sorumlu hekim belgesine sahip Hematoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ NÜKLEER TIP PROFESÖR 1 1 Orofaringeal ve Özefageal Disfonksiyonun Sintigrafik görüntülenmesi ve Sentinel Lenf nodu Sintigrafisi ile ilgili çalışmaları bulunmak
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Gelişim Psikolojisi ve Madde kullanım bozukluğu alanında çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK VE ERGEN RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Ergen Psikoterapisi ve Bilişsel Davranışçı tedavi konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ SPOR HEKİMLİĞİ PROFESÖR 1 1 Spor Hekimliği Doçenti olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM PROFESÖR 1 1 Robotik Cerrahi ve Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri eğitim sertifikasına sahip olmak.Jinekolojik Endoskopi cerrahi, Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif cerrahi, Ürodinami deneyimli olmak
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ PROFESÖR 1 1 Plastinasyon konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ PROFESÖR 1 1 Stereoloji konusunda deneyimli, Periferik sinir sistemi anatomisi konusunda yayına sahip olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Deneysel diabet modelinde çalışma yapmış olmak. Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri eğitim sertifikası sahibi olmak. Tıpta Uzmanlık mevzuatı hükümlerine göre Histoloji ve Embriyoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Kanser Kök Hücresi izolasyonu konusunda çalışmış olmak. Tıpta Uzmanlık mevzuatı hükümlerine göre Histoloji ve Embriyoloji Uzmanı olmak
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ PARAZİTOLOJİ PROFESÖR 1 1 Parazitoloji Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak. Gastrointestinal sistem parazitlerinin moleküler ve direk tanısında deneyimli. Tıp doktoru olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 En az 10 yıldır doku tipi ve Flow cytometri, Çocuk Böbrek transplant deneyimine sahip Çocuk Nefroloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 İmmun yetmezliklerde kök hücre nakli ve en az 5 yıl Pediatrik İmmunoloji alanında deneyimli olmak
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Neonatoloji alanında en az 1 yılı yurtdışı olmak üzere en az 5 yıl deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Tiroid kanser genetiği alanında çalışmaları olan Endokrinoloji ve Metabolizma hastalıkları uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Romatoloji'de invaziv girişimler, Kas-iskelet Ultrasonografisi ve Kapilleroskopi konusunda deneyimli, Sjögren sendromu ile ilgili bilimsel faaliyetleri bulunan Romatoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Diyalizde Kardiyovasküler hastalık konusunda deneyimli, Arteriyel katılık üzerine bilimsel etkinlikleri olan deneyimli Nefroloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ HALK SAĞLIĞI DOÇENT 1 1 Kronik hastalıklar ve eşitsizlikler konularında uluslararası düzeyde eğitimli ve bu alanda yayın yapmış olmak. Genetiği değiştirilmiş ürünler konusunda yayın yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON DOÇENT 1 1 Obstetrik ve Tüp Bebek, Laparoskopik Jinekolojik Cerrahi Anestezisi alanlarında en az 10 yıl çalışmış, Robotik Cerrahi ve Kraniofasial Cerrahi Anestezisinde deneyimli.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KALP DAMAR CERRAHİSİ DOÇENT 1 1 Kalp Transplantasyonu (Organ çıkarma, takma ve mekanik destek cihazı) periferik damar hastalıkları ve aort hastalıkları cerrahisinde deneyimli.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ PARAZİTOLOJİ DOÇENT 1 1 Parazitoloji Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak. Parazitlere karşı DNA ve Rekombinant protein aşısı geliştirmekte deneyimli Tıp Doktoru olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ PARAZİTOLOJİ DOÇENT 1 1 Parazitoloji Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak. Karaciğer ve Kemik İliği Transplant hastalarında görülen paraziter hastalıkların Real-Time PCR ile tanısında deneyimli Tıp Doktoru olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ PATALOJİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Hematopatoloji alanında deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI YARDIMCI DOÇENT 1 1 Karaciğer transplantasyonlu hastaların takibinde ve girişimsel Endoskopide deneyimli, Endoskopik Submukozal Disseksiyon ve mukozal rezeksiyon konularında yurtdışında eğitim almış Gastroentroloji uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ACİL TIP YARDIMCI DOÇENT 3 1 Afet Tıbbı ile ilgili Projelerde görev almış, Acil Tıpta Ultrasonografi kullanımı konusunda çalışmalar yapmış ve eğitici olarak görev yapmış Acil Tıp uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ HALK SAĞLIĞI YARDIMCI DOÇENT 3 1 Kronik hastalıklar ve göç konularında uluslararası düzeyde eğitim almış olmak. Elektromanyetik alan sağlık etkileri konusunda yayın yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI YARDIMCI DOÇENT 1 1 Sklerodermada yeterli çalışmaları bulunmak. Kapilleroskopi konusunda deneyimli Romatoloji Uzmanı olmak
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ SPOR HEKİMLİĞİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 En az 5 yıl deneyimli Spor Hekimliği Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Plastinasyon konusunda deneyimli Üç boyutlu rekonstruksiyon ve fotogrametri tecrübesine sahip olmak
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ BİYOİSTATİSTİK VE TIBBİ BİLİŞİM YARDIMCI DOÇENT 3 1 İstatistik veya Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi alanında doktora yapmış olmak
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ FİZYOLOJİ YARDIMCI DOÇENT 3 2 Fizyoloji Doktorasını tamamlamış, sinir sistemi fizyolojisi alanında çalışmış Tıp Fakültesi mezunu olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ BİYOFİZİK YARDIMCI DOÇENT 3 1 Biyofizik Doktorası yapmış, Deneysel Cerrahi konusunda deneyimli, Tıp Fakültesi mezunu olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM MAKİNALARI TARIM MAKİNALARI PROFESÖR 1 1 Tarım Makinaları Anabilim Dalında Bilimsel çalışmalar yapmış olmak
ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ YEMLER VE HAYVAN BESLEME PROFESÖR 1 1 Yemler ve Hayvan Besleme Anabilim Dalı konularında çalışması bulunmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ HAYVAN YETİŞTİRME DOÇENT 1 1 Hayvan Yetiştirme Anabilim Dalı, Kanatlı Hayvan Yetiştirme Konularında Çalışmaları bulunmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ TARIM İŞLETMECİLİĞİ DOÇENT 1 1 Tarım İşletmeciliği alanında doktora yapmış olmak
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA DOÇENT 1 1 Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalında Bilimsel çalışmaları olmak
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARLA BİTKİLERİ TARLA BİTKİLERİ DOÇENT 1 1 Çayır Mera ve Yem Bitkileri alanında çalışmaları olmak
ZİRAAT FAKÜLTESİ BİTKİ KORUMA FİTOPATOLOJİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Fitopatoloji alanında çalışmaları olmak
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ZOOLOJİ DOÇENT 1 1 Türkiye Kınkanatlıları konusunda Moleküler Sistematik ve Taksonomi alanında çalışmaları bulunmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BOTANİK DOÇENT 1 1 Bitkilerde, Apikal Dominansi, Beslenme ve Fitohormonlar konularında uzmanlaşmış ve yayınları bulunmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ORGANİK KİMYA DOÇENT 1 1 Doğal Bileşiklerin İzolasyonu ve Karakterizasyonu konusunda yayınları olmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA FİZİKOKİMYA DOÇENT 1 1 Renaturasyon ve poliesterleşme kinetiği konularında çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK GEOMETRİ DOÇENT 1 1 Doğru Kongrüansları ve Time-Scalanın Geometriye uygulanması alanında çalışmaları bulunmak.
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK BİLGİSAYAR BİLİMLERİ DOÇENT 1 1 Doçentliğini Matematik Bilim Alanında almış olmak, Kombinatoryal Optimizasyon Problemleri ve veri Madenciliği Yöntemleri üzerine çalışmaları bulunmak.
FEN FAKÜLTESİ İSTATİSTİK İSTATİSTİK YARDIMCI DOÇENT 3 1 Fen Fakültesi İstatistik Bölümü Mezunu olmak, Lisansüstü Eğitimini İstatistik Anabilim Dalında tamamlamış olmak, İstatistik Teorisi ve Sistem Güvenilirliği konusunda teorik ve uygulamalı akademik çalışmalar yapmış olmak.
FEN FAKÜLTESİ İSTATİSTİK İSTATİSTİK YARDIMCI DOÇENT 3 1 Fen Fakültesi İstatistik Bölümü Mezunu olmak, Lisansüstü Eğitimini İstatistik Anabilim Dalında Tamamlamış olmak, İstatistiksel Kalite Kontrol Teorisi ve Uygulamaları konusunda akademik çalışmalar yapmış olmak.
FEN FAKÜLTESİ İSTATİSTİK İSTATİSTİK YARDIMCI DOÇENT 2 1 Fen Fakültesi İstatistik Bölümü Mezunu olmak, Lisansüstü Eğitimini İstatistik Anabilim Dalında tamamlamış olmak, İstatistik Teorisi Çok Değişkenli Dağılımlar konusunda teorik ve uygulamalı akademik çalışmalar yapmış olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER PERİODONTOLOJİ DOÇENT 1 1 -
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER PEDODONTİ DOÇENT 1 1 -
ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ BİYOKİMYA PROFESÖR 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak, Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı?nda Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak, Sağlık Bilimleri Biyokimya Bilim Alanında Doçent ünvanını almış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZACILIK TEKNOLOJİSİ FARMASÖTİK TEKNOLOJİ PROFESÖR 1 1 Farmasötik Teknoloji alanında doçent ünvanı almış olmak,Biyoyararlanım ve Biyoeşdeğerlilik Çalışmaları konularında deneyim sahibi olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZACILIK TEKNOLOJİSİ FARMASÖTİK BİYOTEKNOLOJİ PROFESÖR 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak,Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı?nda en az 5 yıl çalışmış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK ANALİTİK KİMYA DOÇENT 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak, Analitik Kimya alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak, Kimya alanında Doçent ünvanını almış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ BİYOKİMYA YARDIMCI DOÇENT 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak, Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı?nda Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ FARMASÖTİK MİKROBİYOLOJİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak, Yüksek Lisansını Farmasötik Mikrobiyoloji alanında yapmış olmak,
ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZACILIK MESLEK BİLİMLERİ FARMAKOGNOZİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Farmakognozi Bilim Alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZACILIK TEKNOLOJİSİ RADYOFARMASİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak, Radyofarmasi Anabilim Dalı?nda Yüksek Lisans, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı?nda Doktora yapmış olmak,
ECZACILIK FAKÜLTESİ ECZACILIK TEKNOLOJİSİ FARMASÖTİK BİYOTEKNOLOJİ YARDIMCI DOÇENT 5 1 Eczacılık Fakültesi mezunu ve doktora sonrası en az 3 yıl araştırma tecrübesi olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK PROFESÖR 1 1 Kimya Mühendisliğinde Doçent ünvanını almış olmak,Biyoaktif malzemeler konusunda çalışmaları olmak, İngilizce ders verme koşulunu sağlamak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERİ MÜHENDİSLİĞİ DERİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 Deri Mühendisliği alanında Doçent ünvanını almış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ TERMODİNAMİK DOÇENT 1 1 Termodinamik alanında Doçent ünvanını almış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ HİDROLİK YARDIMCI DOÇENT 2 1 Hidrolik ve Su Kaynakları dalında doktora yapmış olmak.Mekansal dağılım ve coğrafi bilgi sistemlerinde çalışmalar yapmak
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI İŞLETMESİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 Yapı İşletmesi Anabilim Dalında doktora yapmış olmak.İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİYOMÜHENDİSLİK - YARDIMCI DOÇENT 3 1 Biyomühendislik Bölümü mezunu ve viral aşı üretimi konusunda doktoralı olmak.Konusunda en az 1 yıl yurt dışı deneyimine sahip olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ TEKSTİL TEKNOLOJİSİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 Koruyucu Teknik Tekstiller alanında doktora ve post-doktora yapmış olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ UYGULAMALI PSİKOLOJİ PROFESÖR 1 1 Uzmanlık alanı Uygulamalı Psikoloji olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ SANAT TARİHİ BATI SANATI VE ÇAĞDAŞ SANAT PROFESÖR 1 1 Doçentliğini Batı Sanatı ve Çağdaş Sanat bilim dalında almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİSİ PROFESÖR 1 2 Klasik Arkeoloji Anabilim Dalında Doçent ünvanı almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH YENİÇAĞ TARİHİ PROFESÖR 1 1 Yeniçağ Tarihi Anabilim Dalında Doçent ünvanı almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Klasik Arkeoloji Anabilim Dalında doktora yapmış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ SANAT TARİHİ BİZANS SANATI DOÇENT 1 1 Doçentliğini Erken Hıristiyan ve Bizans Sanatları bilim dalında almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ GENEL SOSYOLOJİ VE METODOLOJİ DOÇENT 1 1 Doçentliğini Sosyoloji bilim alanında almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ DOÇENT 1 1 Doçent unvanı Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim Dalında almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ SANAT TARİHİ TÜRK-İSLAM SANATI DOÇENT 1 1 Doçentliğini Türk-İslam Sanatı Bilim dalında almış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI YENİ TÜRK DİLİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Yeni Türk Dili Anabilim Dalında doktora yapmış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI YARDIMCI DOÇENT 1 1 Yüksek lisans ve Doktorasını İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalında tamamamlamış olmak
EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI YARDIMCI DOÇENT 3 1 Yüksek lisans ve Doktorasını İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalında tamamamlamış olmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK GENEL REKLAMCILIK PROFESÖR 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçentliğini almış olmak. Marka, Reklam ve Kültür alanında çalışmaları bulunmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO TELEVİZYON VE SİNEMA RADYO TELEVİZYON PROFESÖR 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçentliğini almış olmak. "Göstergebilim" alanında çalışmaları bulunmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO TELEVİZYON VE SİNEMA İLETİŞİM BİLİMLERİ PROFESÖR 1 1 "İletişim Bilimleri" bilim alanında Doçentliğini almış olmak. "Kültürel Çalışmalar" alanında çalışmaları bulunmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM KURUMSAL İLETİŞİM PROFESÖR 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçentliğini almış olmak. "Kurumsal İletişim" alanında çalışmaları bulunmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM HALKLA İLİŞKİLER PROFESÖR 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçentliğini almış olmak. "Diplomatik İletişim" konusunda çalışmaları bulunmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM KİŞİLERARASI İLETİŞİM PROFESÖR 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçentliğini almış olmak. "Kültür Araştırmaları" alanında çalışmaları bulunmak.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK GENEL GAZETECİLİK PROFESÖR 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçentliğini almış olmak. Haber Sosyolojisi alanında çalışmalar yapmış olmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ DOÇENT 1 1 "Uygulamalı İletişim" bilimleri alanında Doçent ünvanını almış olmak. "İletişim Araştırmaları" konusunda çalışmaları bulunmak
İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK GENEL REKLAMCILIK YARDIMCI DOÇENT 3 1 Yüksek Lisans ve Doktorasını Reklamcılık alanında tamamlamış olmak. Görsel Tasarım alanında çalışmaları bulunmak
EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOÇENT 3 1 Sınıf Öğretmenliği alanında doktora yapmış olmak ve Alan Eğitiminde (Fen Bilgisi Eğitimi) doçent unvanı almış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ DOÇENT 1 1 Fen-Fizik Eğitimi alanında yurtdışında doktora yapmış olmak, Alan Eğitiminde (Fen Bilgisi Eğitimi) doçent unvanı almış olmak ve ders okutabilecek düzeyde İngilizce bilmek.
EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ DOÇENT 1 1 Gelişim Psikolojisi alanında doktora yapmış olmak ve Okulöncesi Eğitimi alanında doçent unvanı almış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM   YARDIMCI DOÇENT 3 1 Zihin Engelliler Öğretmenliği alanında doktora yapmış olmak; özel eğitimde otistik spektrum bozukluğu, özbakım becerileri ve aile eğitimi konularında çalışmaları olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ, PLANLAMASI VE EKONOMİSİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 Örgütsel davranış ve örgütsel güven konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ, PLANLAMASI VE EKONOMİSİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Yükseköğretim yönetici davranışları ve yükseköğretimde örgüt kültürü konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ PROFESÖR 1 1 Hemşirelik alanında doçent olmak, İç Hastalıkları Hemşireliği alanında, diyaliz hemşireliği, yoğun bakım ve hemotoloji hemşireliği konularında çalışmaları bulunmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ DOÇENT 1 2 Hemşirelik alanında doçent olmak, İç Hastalıkları Hemşireliği anabilim dalında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   ÇOCUK SAĞLIĞI VE HEMŞİRELİĞİ DOÇENT 1 1 Doktorasını çocuk sağlığı ve hastalıkları hemşireliği anabilim dalında yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   CERRAHİ HASTALIKLAR HEMŞİRELİĞİ DOÇENT 1 1 Hemşirelik alanında doçent olmak, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği anabilim dalında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   HEMŞİRELİK ESASLARI DOÇENT 1 2 Hemşirelik alanında doçent olmak, Hemşirelik Esasları anabilim dalında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   KADIN SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ DOÇENT 1 1 Hemşirelik alanında doçent olmak, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği anabilim dalında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   KADIN SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği anabilim dalında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   ÇOCUK SAĞLIĞI VE HEMŞİRELİĞİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 Çocuk sağlığı ve hastalıkları hemşireliği anabilim dalında doktora yapmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ   HEMŞİRELİKTE ÖĞRETİM YARDIMCI DOÇENT 1 1 Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalında en az on yıl çalışmış olmak.
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ YETİŞTİRİCİLİK DOÇENT 1 1 Çift Kabuklu Yetiştiriciliği üzerinde uzmanlaşmış olmak
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ YETİŞTİRİCİLİK DOÇENT 1 1 Balık Besleme Biyokimyası konularında uzmanlaşmış olmak
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ AVLAMA TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Dip Tro1Ağlarında Tür ve Boy Seçiciliği Konusunda Çalışmalarda bulunmuş olmak
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ AVLAMA TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Su Ürünleri Mühendisi olmak, Balıklarda Yaş ve Büyüme Üzerine Çalışmalarda Bulunmuş olmak
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Su Ürünleri Mühendisi olmak, Denizel Fonksiyonel Gıdaların Zenginleştirilmesinde uzman olmak
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA DOÇENT 1 1 Perakendecilik, Marka Yönetimi ve Dış Ticaret alanında çalışmaları bulunmak. Pazarlama alanında Doçentliğini almış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT İKTİSAT POLİTİKASI YARDIMCI DOÇENT 5 1 Bölgesel Gelişme Politikaları, Teknoloji, Bilgidışsallıkları alanında çalışmaları bulunmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME YÖNETİM VE ORGANİZASYON YARDIMCI DOÇENT 4 1 Yönetim ve Organizasyon alanında doktora yapmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER ULUSLARARASI EKONOMİK ENTEGRASYONLAR YARDIMCI DOÇENT 4 1 Lisans ve Doktora eğitimini Uluslararası İlişkiler alanında, Yüksek Lisansını Avrupa Birliği alanında yapmış olmak. Uluslararası Güvenlik ve Avrasya konularında yayınları olması.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER DEVLETLER HUKUKU YARDIMCI DOÇENT 4 1 Lisans ve Yüksek Lisansını Uluslararası İlişkiler, Doktorasını Avrupa Birliği alanında yapmış olmak.
BAYINDIR MESLEK YÜKSEKOKULU PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ PROGRAMI   YARDIMCI DOÇENT 1 1 Doktorasını Kaynak Planması ve Entegre Peyzaj Planlaması üzerine yapmış, konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak.
EMEL AKIN MESLEK YÜKSEKOKULU GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ   DOÇENT 1 1 İplikçilik konusunda uzman ve en az 10 yıl ders verme deneyimine sahip olmak,yurt dışı yayınları bulunmak.
EMEL AKIN MESLEK YÜKSEKOKULU MODA TASARIMI   YARDIMCI DOÇENT 2 1 Tekstil Teknolojisi Mezunu,Bilgisayar yazılımı ve sunucu yönetimi konusunda tecrübeli olmak,uzaktan eğitim servislerini kurabilme ve yönetebilme deneyimine sahip olmak.
İZMİR ATATÜRK SAĞLIK YÜKSEKOKULU EBELİK   DOÇENT 1 1 Ebelik Bölümü'nde en az 5 yıl Yardımcı Doçent olarak çalışmış olmak. Yenidoğan Derslerini verebilecek yeterliliğe sahip olmak.
İZMİR ATATÜRK SAĞLIK YÜKSEKOKULU EBELİK   DOÇENT 1 1 Ebelik Bölümü'nde en az 5 yıl çalışmış olmak. Eğitim Becerileri alanında deneyimli ve Doğum derslerini verebilecek yeterliliğe sahip olmak.
İZMİR ATATÜRK SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK   YARDIMCI DOÇENT 1 1 Beslenme ve Diyetetik Doktorasını almış olmak, En az 5 yıl Klinik Deneyimine sahip olmak, Beden bileşiminin saptanması konusunda çalışmalar yapmış olmak.
EGE MESLEK YÜKSEKOKULU LASTİK VE PLASTİK TEKNOLOJİSİ   DOÇENT 2 1 Makine teknolojileri bilim alanında doçentlik ünvanı almış olmak, Plastik malzemeler konusunda çalışmaları olan.
TÜRK DÜNYASI ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ   TÜRK DÜNYASI VE EDEBİYATI PROFESÖR 1 1 Çağdaş Azerbaycan Edebiyatı Alanında çalışma yapmış olmak.
ULUSLARARASI BİLGİSAYAR ENSTİTÜSÜ   BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YARDIMCI DOÇENT 1 1 İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.Lisansını Bilgisayar ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümlerinde yapmış olmak.Bilgisayar ilişkili bir alanda (Bilgi Teknolojileri, Donanım, Yazılım) doktora yapmış olmak.
NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ   NÜKLEER BİLİMLER PROFESÖR 1 1 Fizik Doçenti, çevresel radyoaktivite konularında yayınları olan.
NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ   NÜKLEER UYGULAMALAR DOÇENT 1 1 Kimya Doçenti ünvanına sahip, nükleer uygulamalar ve radyofarmasötik kimya konusunda yayınları olan

1- 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak gerekir.

2- Profesör kadrolarına başvuracakların 6 takım dosya,Doçent kadrolarına başvuracakların 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte şahsen Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

3-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracaklar 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte ilgili birimlere şahsen müracaat etmelidirler.

4- Başvurular Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma kriterlerine uygun olarak yapılacaktır.(Başlıca Araştırma Eserinin Belirtilmesi)

5- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

6- Son müracaat tarihi ilan tarihinden itibaren 15 gündür.