Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Haziran 2013 08:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547, 2914 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik esasları ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'un 48. maddesindeki genel hükümler, ilanda belirtilen diğer koşullar ve Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri doğrultusunda öğretim üyesi (Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent) alınacaktır.

. Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek)

. Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, nüfus cüzdan fotokopisi, hizmet belgelerini, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Üniversitemiz öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) .

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları programı belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora / uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, yayın listesi, Üniversitemiz öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde yer alan Ek-6 Puanlama Şablonunun doldurulmuş örneği ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınların kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına (bilimsel çalışma ve yayınlar CD ortamında da gönderilecek) başvuracaklardır.

. Müracaat Süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile Postadaki gecikmeden dolayı süresinde ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Yabanc Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

İLANEN DUYURULUR,

İlan Başlangıç Tarihi : 21.06.2013

Son Başvuru Tarihi : 05.07.2013

Birimi Bölümü Anabılım / Anasanat Dalı Unvanı Derece Adedi Açıklama
Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat   Profesör 1 1 İnşaat alanında doktora yapmış olmak.
İnşaat   Doçent 3 1 İnşaat alanında doktora yapmış olmak.
Metalürji Ve Malzeme Malzeme Bilimi Profesör 1 1 İlgili Anabilim dalında doktora yapmış olmak.
Bilgisayar Mühendisliği Kontrol ve Kumanda Sis. Yardımcı Doçent 5 1 Gerçek zamanlı sistemler üzerine çalışmış olmak.
Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Kuramsal Tem. Yardımcı Doçent 3 1 Parelel güç filtreleri konusunda çalışmış olmak.
Teknoloji fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği Profesör 1 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislık -Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
İmalat Mühendisliği İmalat Mühendisliği Profesör 1 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Otomotiv Mühendisliği Otomotiv Mühendisliği Profesör 1 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Enerji Sistemleri Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği Yardımcı Doçent 5 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Enerji Sistemleri Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği Yardıma Doçent 3 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Enerji Sistemleri Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği Yardıma Doçent 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
İmalat Mühendisliği İmalat Mühendisliği Yardıma Doçent 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Otomotiv Mühendisliği Otomotiv Mühendisliği Yardımcı Doçent 5 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Otomotiv Mühendisliği Otomotiv Mühendisliği Yardımcı Doçent 4 1 Teknik Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi veya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi mezunu olmak.
Güzel Sanatlar Fak. Müzik Müzik Profesör 1 1 İlgili alanda çalışmalan bulunmak
Müzik Müzik Doçent 1 1 İlgili alanda çalışmalan bulunmak
Müzik Müzik Yardımcı Doçent 4 1 İlgili alanda sanatta yeterlilik (doktora) yapmış olmak
Sinema ve Televizyon Sinema ve Televizyon Yardımcı Doçent 4 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak
İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat Politikası Profesör 1 1 İlgili Anabilim dalında doktora yapmış olmak
Uluslararası ilişkiler Uluslararası ilişkiler Doçent 1 1 İlgili Anabilim dalında doktora yapmış olmak
İşletme Yönetim ve Organizasyon Yardıma Doçent 4 1 İşletme ve ilgili Anabilim dalında doktora yapmış olmak
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu     Profesör 1 1 Fizik tedavi ve rahabilitasyon lisans mezunu olmak.
    Doçent 2 1 Fizik tedavi ve rahabilitasyon lisans mezunu olmak.
Kozluk Meslek Yüksekokulu     Profesör 1 1 İnşaat veya Yapı Denetimi alanında doktora yapmış olmak.
    Doçent 1 1 Sürtünme Kanştırma üzerine çalışmış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Beslenme ve Diyetetik Profesör 1 1 Yüksekokul veya Fakültelenn Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olup, ilgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış olmak.
Hemşirelik Hemşirelik Profesör 1   Yüksekokul veya Fakültelerin Hemşirelik Bölümü mezunu olup. ilgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Beslenme ve Diyetetik Doçent 1 1 Yüksekokul veya Fakültelerin Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olup, ilgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış olmak.
Hemşirelik Hemşirelik Doçent 2 1 Yüksekokul veya Fakültelerin Hemşirelik Bölümü mezunu olup, ilgili Anabilim Dalında Doktora Yapmış olmak.
Hemşirelik Hemşirelik Yardımcı Doçent 4 1 Hemşirelik ile ilgili herhangi bir alanda doktora yapmış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Beslenme ve Diyetetik Yardımcı Doçent 5 1 Beslenme ve Diyetetik ite ilgili herhangi bir alanda doktora yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Sanat Tarihi Profesör 1 1  
Sosyoloji Kurumlar Sosyolojisi Profesör 1 1  
Arkeoloji Arkeoloji Doçent 1 1 Radyasyon konusunda çalışma yapmış olmak.
Sanat Tarihi Sanat Tarihi Doçent 1 1  
Sosyoloji Genel Sosyoloji Ve Metodoloji Doçent 3 1  
Türk Dili Ve Edebiyatı Eski Türk Edebiyatı Doçent 2 1  
Arkeoloji Arkeoloji Yardıma Doçent 4 1  
Arkeoloji Arkeoloji Yardımcı Doçent 3 1 Arkeometri alanında doktora yapmış olmak.
Arkeoloji Arkeoloji Yardımcı Doçent 5 1  
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Konaklama İşletmeciliği Profesör 1 1 Turizm işletmeciliği veya işletme alanında doktora yapmış olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Spor Yöneticiliği Yardımcı Doçent 5 1 Spor Yöneticiliği alanında doktora yapmış olmak.