Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Haziran 2013 08:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN (ÇOMÜ) ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR.

Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle Yardımcı Doçentlerin kadrosunun açıldığı ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvurular şahsen elden yapılması gerekmekte olup posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1. 2547 Sayılı Kanunun 5572 Sayılı Kanunla değiştirilen 23. maddesinde belirtilen koşulları ve aynı kanun uyarınca Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterlerini (www.comu.edu.tr) taşıyor olmak,

2. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması,

3. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; özgeçmişlerini, doktora diplomalarının tasdikli sureti ile anabılım dalını belirtir dilekçe, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, bilimsel çalışmaları ve varsa yayın listelerini (4 nüsha), kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini de ekleyerek ilgili fakülte dekanlıklarına, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürlüklerine ulaştırmaları gerekmektedir.

4. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

5. Bir adayın sadece 1 kadroya başvurma hakkı vardır.

6. Erkek adayların dosyalarına askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.

TIP FAKÜLTESİ

BÖLÜM ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DER. AÇIKLAMALAR

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İç Hastalıkları 11 YRD.DOÇ. Erişkin Stili hastalığında genetik çalışma yapmış olmak.