Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Haziran 2013 10:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Akademik Birimlerine; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun?unun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda (daimi statüde) öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgi Üniversitemiz (www.erciyes.edu.tr) web sayfasının duyurular kısmında mevcuttur.

İlan olunur.

BİRİMİ BÖL/ABD/ASD/PROG UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Veteriner Fakültesi Su Ürünleri ve Hastalıkları Profesör 1 1 Veteriner Fakültesi veya Deniz Bilimleri Fa- kültesi mezunu olmak. Doçentlik unvanım Su Ürünleri Bilim Alanından almış olmak.
Kayseri Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı Doçent 1 1 Doçentliğini fizik alanından almış olmak. Parelel programlama ve nano yapıların simülasyonu konularında yayınlan olmak.
Tıp Fakültesi Nöroloji Doçent 1 1 Nöroloji Uzmanı olmak.
Safiye Çıknk- çıoğlu MYO (Organik Tanm Programı) Yrd. Doç. 1 1 Sebze Yetiştirici iği ve Islahı alanında çalışma yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıklar Hemşireliği Yrd. Doç. 1 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında doktora yapmış olmak. Ruh Sağlığı ve Hastalıklar Hemşireliği alarmda eğitim deneyimine sahip olmak.
Veteriner Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Yrd. Doç. 1 1 Veteriner Fakültesi mezunu olmak.Veteriner Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
Güzel Sanat- lar Fakültesi Müzik ASD Yrd. Doç. 3 1 Ses Eğitimi ve Türkçe Konuşma Eğitimi Alanında Doktora Çalışması yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Gıda Teknolojisi Yrd. Doç. 1 1 Gıdalann dielektrik özellikleri konusunda çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Anatomi Yrd. Doç. 1 1 Anatomi Doktorası olmak. Doku Kültürü alarmda çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi İç HastalMan Yrd. Doç. 1 1 İç Hastalıkları Uzmanı olmak, Hematoloji deneyimi olmak.
Edebiyat Fakültesi Sistematik Felsefe ve Mantık Yrd. Doç. 3 1 Heidegger üzerinde çalçmalan olması.