Jandarma Genel Komt. Sözleşmeli Subay/Astsubay Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Şubat 2006 00:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Jandarma Genel Komt. Sözleşmeli Subay/Astsubay Alım İlanı

2006 YILI SÖZLEŞMELİ SUBAY/ASTSUBAY ( BAYAN ) ALIM MÜRACAATLARI BAŞLAMIŞTIR.

Müracaatlar 01 Şubat - 20 Mart 2006 tarihleri arasında yapılacaktır.

1. Jandarma Genel Komutanlığının küçük rütbeli subay ve astsubay ihtiyacını karşılamak maksadıyla, sözleşmeli subay ve sözleşmeli astsubay (bayan) statüsünde personel alınacaktır.

2. Adaylarda aranacak koşullar, kaynak okullar ve başvuru esasları ile ilgili bilgiler ?Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay/Astsubay (Bayan) Giriş Sınavları Başvuru Kılavuzu 2006? de açıklanmıştır. Ayrıca bu bilgiler www.jandarma.tsk.mil.tr adresinde yayımlanmıştır.

3. Başvurular, ?Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay/Astsubay (Bayan) Giriş Sınavları Başvuru Kılavuzu 2006? esaslarına göre yapılacaktır.

4. Askerlik hizmetini daha önce yaparak terhis durumunda bulunanlar ile henüz askerlik hizmetine başlamamış olanlar, başvurularını posta ile veya şahsen; ?Jandarma Okullar Komutanlığı Sözleşmeli Subay Astsubay Kayıt-Kabul Merkezi 06835 Beytepe/ANKARA? adresine yapacaklardır.

5. Halen askerlik hizmetini yapmakta olanlar ile TSK. mensubu sivil memur ve işçi statüsünde bulunanlar, başvurularını Komutanlıkları aracılığı ile yapacaklardır. Bu personelden yazılı sınavı kazanan adaylara, ön sağlık, bedeni yeterlilik ve mülakat sınavlarına gelirken belirtilen nitelik belgesi, kapalı ve mühürlü zarfla teslim edilecek ve sınav heyetine kılavuzda belirtilen diğer belgeler ile teslim edilmesi sağlanacaktır.

6. Başvuru evrakları; ?Jandarma Okullar Komutanlığı Sözleşmeli Subay Astsubay Kayıt-Kabul Merkezi 06835 Beytepe/ANKARA? adresinde en geç 20 Mart 2006 tarihinde bulunacak şekilde elden veya posta ile kılavuzda açıklandığı gibi emniyetli olarak gönderilecektir.

2006 Yılı Başvuru Kılavuzu

Sözleşmeli Subay / Astsubay (Bayan) Bilgi Formu