Halk Bankası Banko Görevlisi alım ilanı

İlan Giriş : 30 Ocak 2006 23:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Halk Bankası Banko Görevlisi alım ilanı

 

T. HALK BANKASI A.Ş.

BANKO GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Bankamızın aşağıda belirtilen Şubelerinde, ?Banko Görevlisi? olarak çalıştırılmak üzere elemanlar alınacaktır.

Banko Görevlisi alımı yapılacak şube listesi için tıklayınız.

ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Lise veya 2 yıllık yüksek okul mezunu olmak,

ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılan, Kamu Personel Seçme Sınavında (2004-KPSS) KPSSP93 veya KPSSP94 puan türlerinden herhangi birinden 70 ve üzeri puan almış olmak,

01.01.1979 ve sonrası doğumlu olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, basit veya nitelikli zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hilekarlık ve iflas gibi yüz kızartıcı suçlar ile istimal ve istihlak kaçakçılığı dışında kalan kaçakçılık suçları, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma, Devletin egemenlik alametlerine ve organlarının saygınlığına, Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, milli savunmaya, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, yabancı devletlerle olan ilişkilere karşı suçlar ile vergi kaçakçılığı suçlarından veya bu suçlara iştirakten dolayı hükümlü bulunmamak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, vücut veya akıl hastalığı, ya da vücut sakatlığı gibi özrü bulunmamak,

Sağlık durumunun Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olduğunu tam kuruluşlu resmi bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek, (Sağlık kurulu raporu giriş sınavını kazandıktan sonra verilebilir.)

Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamak,

Askerlik görevini yapmış veya sınav tarihinde erteletmiş olduğunu belgelemek,

Yapılacak inceleme ve araştırma sonucunda; sicil, tutum ve davranışları ile özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak,

BAŞVURU YÖNTEMİ VE SÜRESİ

Başvurular sadece internet üzerinden aşağıda belirtilen şekilde yapılacak olup, Genel Müdürlük Birimlerimize ve Şubelerimize doğrudan veya posta yoluyla başvuruda bulunulmayacaktır.

1. Bankamızın internet adresinde (www.halkbank.com.tr) İnsan Kaynakları bölümünde yer alan İş Başvuru Formu?na, T.C. Kimlik Numarası ile giriş yapılacaktır.

2. Formda yer alan boşluklar, doğru ve eksiksiz olarak doldurulacaktır. Doldurulması zorunlu alanların boş bırakılması halinde, bir sonraki sayfaya geçilmesine sistem izin vermeyecektir.

3. Adaylar en fazla iki tercihte bulunabilecek olup, mülakata çağrılanlardan başarılı olanlar, sadece tercih ettikleri şubelere yerleştirilmeyi baştan kabul etmiş sayılacaklardır.

Başvurular 15.02.2006 tarihinde saat 18:00?e kadar yapılabilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

İş Başvuru Formunu doldurup mülakat başvurusunda bulunan adaylardan, Başvuru Şartlarını taşıyanlar, her ünite için ayrı ayrı en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve o ünite için tercihte bulunan adaylardan, o ünite için belirlenen kontenjanın üç katı sayıda aday (son adayla aynı puanı alan tüm adaylar) mülakata çağrılacaktır.

Mülakata çağrılan adaylar mülakata gelirken yanlarında;

1- KPSS sonuç belgesinin fotokopisi,

2- Lise mezunları için lise, 2 yıllık yüksek okul mezunları için yüksek okul diploması veya onaylı örneği, (Noter veya ilgili öğretim kurumu tarafından onaylanmış olması gerekmektedir.)

3- Nüfus hüviyet cüzdanının onaylı örneği,

4- Erkek adaylar için, askerlik durumunu gösterir belge,

5- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş, adayın net ve açık olarak tanınmasını sağlayacak 2 adet vesikalık fotoğraf getireceklerdir.

SINAV YERİ VE TARİHİ

Mülakat sınavının tarihi, yeri ve çağrılacak adaylar www.halkbank.com.tr adresinde ilan edilecek ve Başvuru Formunda belirttikleri adreslerine bildirilecektir.