Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Veri Tabanı Uygulama Uzmanı Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Mayıs 2013 12:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Veri Tabanı Uygulama Uzmanı Alım İlanı

Veri Tabanı Uygulama Uzmanı İş İlanı

Görev Ünvanı :Veri Tabanı Uygulama Uzmanı

Alınacak Danışman Sayısı: 1 Kişi

Başvuru Kodu :LN-7717-TU

Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığında yaklaşık 12 ay süreli istihdam edilmek Veri Tabanı Uygulama Uzmanı alınacaktır.

Kısaca Görev Tanımı

Bu danışmanlık hizmeti içerisinde, ilgili danışmandan talep edilen işler, aşağıda ayrı ayrı ifade edilmiştir.

Bilgi İşlem metotları kullanarak iş ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak

Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığının iş ihtiyaçlarını analiz etmek, Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığının ihtiyacı olan raporları var olan ve oluşturulacak veritabanlarından almak onlara uygun ara yüzler yazmak.

Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığının, fiyat ve zaman gibi kıstasları temel alarak en üst düzeyde sistem ihtiyaçlarını belirlemek.

Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığının daha iyi hizmetler sunmasını sağlamak ya da gelişen teknolojiler ve trendler paralelinde veri analizi ve raporlama ile ilgili süreçleri ve hizmet kalitesini geliştirmek amacıyla veri analizi ve raporlama alanında yenilikçi çözümleri araştırmak, teknolojik altyapının oluşması için araştırma geliştirme faaliyetlerinde bulunmak ve stratejik iş hedeflerine ulaşma konusunda idarecileri ve diğer çalışanları desteklemek.

Sistemin mevcut durumu, tasarlanan hali ve bu detaylı tasarım ve kurulum süreci içerisinde ihtiyaç duyulacak gelişmeleri uygulamak ve sistemin tutarlılığını korumak, kullanıcıların bu vizyona adaptasyonunun sağlanarak mühendislik bakış açısı kazandırmak.

Yapılan çalışmalarla ilgili rapor ve dokümantasyon hazırlamak.

Mevcut geliştirilmiş ve tedarik edilecek uygulamalarda da analiz, tasarım ve kodlama yönünde de katkı sağlamak.

Mevcut uygulamaların veri modellerinin incelenmesi, gerekli veri tabanının iyileştirilmesini sağlamak.

Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığının ihtiyacına göre verilen görevlerde daire çalışanları ile koordineli iş ve işlemleri yürütmek. İhtiyaç doğrultusunda idareye her türlü teknik desteği vermek.

Adayda Aranılan Özellikler

Üniversitelerin en az 4 yıllıkbölümlerindenmezunolmak; (BilgisayarBilimleriveyaMühendisliğibölümlerinden, matematikveistatistikileilgilibölümmezunuolmaktercihsebebidir.)

İyiderecedeİngilizcebilmektercihsebebidir.

Ekipçalışmasınayatkın.

Tercihen Microsoft .Net platformdakurumsalyazılımgeliştirmişolmak.

Tercihen MS Reporting Services, Oracle Forms/Reports, Builder - PL/SQL platformlarındakurumsalyazılımgeliştirmişolmak.

Güncel (MsSQL, Oracle) veritabanlarıüzerindeuygulamageliştirmişveilişkiselveritabanımantığına hakim olmak, en az 1 yıltercihen 2 yıldeneyimsahibiolmak.

İstatikselverianaliziyapabilmeveyorumlama.

Tercihenbilgisayarlaanalizveistatistikçalışmalarında 1 yıldeneyimsahibiolmak.

Tercihen Oracle BI konusunda 1 yıldeneyimsahibiolmak.

İstatikselverianaliziyapabilmeveyorumlama.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı uygun danışmanları, yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda, ?aranılan nitelikler? başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adresini ve başvuru kodunu içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 03.06.2013 tarihi 17.30?a kadar aşağıdaki adrese elden veya e-posta ile ulaştırmaları gerekmektedir:

Danışman seçimi Dünya Bankası?nın Ekim 2006 ve Mayıs 2010?da revize edilen Mayıs 2004 baskısı Dünya Bankası Borçluları tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı başlıklı Kılavuz İlkeler Kitapçığında belirtilen prosedürlere uygun olarak yapılacaktır.

İlgilenen danışmanlar, yerel saatle 09.00 ? 18.00 saatleri arasında aşağıda belirtilen adresten bilgi alabilirler.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı

Prof. Dr. Nusret FİŞEK Caddesi No:41

Başkanlık Binası

Sıhhiye, Ankara

Tel : 0 312 565 59 63

eposta:\n [email protected] Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YALNIZCA KISA LİSTEYE KALAN ADAYLARA GERİ BİLDİRİM YAPILACAKTIR.