Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2013 08:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bozok Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ UNVANI A.B.D. DRC. ADET ARANAN NİTELİKLER
MOH-MIM. FAK. Yrd. Doç. Mimarlık 3 1 Mimarlık Bölümü Lisans Mezunu olup Mimaride Deneysel estetik alanında Yüksek Lisans yapmış ve Mimari tasarım Eğitiminde ve Tasarım Eğitiminin Geliştirilmesi konusunda doktora yapmış olmak.
I.I.B.F. Yrd. Doç. Muhasebe ve Finansman 4 1 IMKB'de Psikolojik Eşik üzerine çalışmış olmak.
  Yrd. Doç. Cebir ve Sayılar Teorisi 3 1 Asal Yakın-Halka modüleri üzerine çalışmaları bulunmak
FEN-EDB. FAK. Yrd. Doç. Topoloji 5 1 Çok işlemli gruplar kategorisinde internal grupoid örtüleri ve etkimeleri üzerine çalışmaları bulunmak.
  Yrd. Doç. Geometri 2 1 Sabit eğimli yüzeyler ve uygulamaları ile ilgili çalışmaları olmak
HAYVANSAL ÜRETİM YO Yrd. Doç. - 4 1 Tohumlu bitkiler ve bıldırcın beslenmesi üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Yrd. Doç. - 4 1 Veterinerlik Fakültesi veya Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü mezunu olup, Zootekni veya veterinerlik alanında doktora yapmış olmak.
BOĞAZLIYAN MYO Yrd. Doç. - 4 1 Liken ve Likenikol Fungus Florası konusunda doktora yapmış ve bu alanda çalışmalar yapmış olmak.
SORGUN MYO Yrd. Doç. - 5 1 Egzotik çekirdek reaksiyonlarının 2- ve 3-cisim yaklaşımlarıyla açıklanması konusunda doktora yapmış olmak.
  Prof. (Daimi) Genel Cerrahi 1 1 Laparoskopik obezite cerrahisi ve renal transplantasyonda deneyimli olup, bu konuda uluslararası yayınları olmak.
  Yrd. Doç. Çocuk Cerrahisi 1 1 Hayvan deneyleri çalışması olmak.
  Yrd. Doç Ortopedi ve Travmatoloji 3 1 Yurtdışında mikrocerrahi kursu almış olup, uluslararası kitapta bölüm yazarlığı olmak
TIP FAK.* Yrd. Doç Kadın Hastalıkları ve Doğum 1 1 Paranteral beslenme uygulamaları ve kanserde beslenme destek kursu almış olup, ektopik gebeliklerde kreatinkinaz , progesteron ve BHCG üzerinde çalışması olmak.
  Yrd. Doç Kalp ve Damar Cerrahisi 3 1 Açık kalp cerrahisinde kardiyopulmoner bypass devrelerinin kullanılması üzerinde çalışması olmak.
  Yrd. Doç Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 3 1 -
  Yrd. Doç Anesteziyoloji ve Reanimasyon 3 1 -
  Yrd. Doç Acil Tıp 4 1 -

*Tıp Fakültesi Yardımcı Doçent kadrolarına mecburi hizmet yükümlülüğünü tamamlamış olanlar ile en fazla 2 (iki) ay süresi kalanlar başvuru yapabilir.

Başvuru Adresi : Profesör, Hayvansal Üretim Yüksekokulu ve Sorgun Meslek Yüksekokulu kadrolannın başvurulan Personel Daire Başkanlığına, diğer başvurular ilgili birimlere yapılacaktır.