Gazi Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2013 10:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gazi Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

GaziÜniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı YükseköğretimKanunu ve 657 Sayılı DMK 48. maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesialınacaktır.

GENEL AÇIKLAMALAR

1- Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete?deyayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

2- Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların 2547sayılı Yükseköğretim Kanunu?un 5772 sayılı Kanunladeğişik 23,25. ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamışolmaları gerekir.

3- Eksik belge ile yapılan başvurular kabuledilmeyecektir.

4- Doçent kadrosuna Profesörler, Yardımcı Doçentkadrolarına Profesör ve Doçentler müracaat edemez.

5- İlan edilen kadrolara başvuranlar,atanmaları halinde kurum dışında, eğitim-öğretim faaliyetleri hariç 3 (üç) yılsüreyle mesleklerini serbestçe icra etmemeyi; Tıp Fakültesi kadrolarınabaşvuranlar, atanmaları halinde varsa muayenehaneleri veya özel sağlıkkuruluşlarındaki mesleki faaliyetlerini sonlandırmayı taahhüt etmiş veatandıktan sonra en az 3 yıl Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve UygulamaMerkezi bünyesinde döner sermaye faaliyetleri kapsamında gelir elde edilenhizmetlerde çalışmayı kabul etmiş sayılırlar.

PROFESÖR kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüdegörev yapacak olup adayların Personel Dairesi Başkanlığına şahsen verecekleribaşvuru dilekçesi ekinde (http://personel.gazi.edu.tr/ adresinde bulunandilekçe);

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi,

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Doçentlik belgesi,

- Herhangi birkamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığıkurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

Adayların ayrıca özgeçmiş, doçentlik belgesi, başlıcaaraştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma veyayınlarını kapsayan 6 (altı) adet dosyayı Personel Dairesi Başkanlığındantemin edecekleri gönderim kutusu içerisinde Üniversitemiz Personel DairesiBaşkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

DOÇENT kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüdegörev yapacak olup adayların Personel Dairesi Başkanlığına şahsen verecekleribaşvuru dilekçesi ekinde (http://personel.gazi.edu.tr/ adresinde bulunandilekçe);

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi,

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Doçentlik belgesi,

- Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar için (dahaönce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılıhizmet belgesini sunmaları zorunludur.

Adayların özgeçmiş, yayın listesi, doçentlik belgesi,bilimsel çalışma ve yayınlarının tamamını kapsayan 4 (dört) adet dosyayıPersonel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisindeÜniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmelerigerekmektedir.

YARDIMCI DOÇENT kadrolarına başvuracak adayların;

- Başvuru dilekçesi ekinde;(http://personel.gazi.edu.tr adresinde bulunan dilekçe),

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Lisans, YüksekLisans, Doktora belgesi (yurtdışında alınan diplomaların Y.Ö.K Bşk.?ca verilen denklik belgesi)(Onaylı)

- Varsa Yabancı Dil Belgesi

- Herhangi birkamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığıkurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi,

Başvuru Dosyası ; Özgeçmiş,Yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan (4) dört adet dosyayı,ilgili Birimin Dekanlık/Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

BİRİMİ BÖLÜM ABD UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Farmakoloji Profesör 1 1  
Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Analitik Kimya Profesör 1 1  
Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Biyokimya Profesör 1 2  
Edebiyat Fakültesi Tarih Yakınçağ Tarihi Yardımcı Doçent 1 1 Kazan-Tatar Siyasi ve Kültürel Tarihi konusunda çalışmaları olmak.
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Halk Edebiyatı Yardımcı Doçent 1 1 Kuzey-Doğu Sibirya epik anlatıları üzerine çalışmaları olmak.
Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Türk ve İslam Sanatı Yardımcı Doçent 1 1 Osmanlı dönemi mezar taşları üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Türk ve İslam Sanatı Yardımcı Doçent 1 1 Osmanlı Minyatür Sanatı alanında çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi İstatistik Uygulamalı İstatistik Doçent 1 1 Kodlama teorisi üzerine çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Kimya İnorganik Kimya Doçent 1 1 Karboksamit, Cu (II),Zn (II) kompleksleri ve antibakteriyel aktiviteleri üzerine çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Doçent 1 1 Spektral analiz konusunda çalışması olmak.
Fen Fakültesi İstatistik Uygulamalı İstatistik Doçent 1 1 Sıralı küme örneklemesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Fen Fakültesi Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Doçent 1 1 Vektör metrik uzaylar konusunda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Fizikokimya Doçent 1 1 Enzim immobilizasyonu üzerine çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi İstatistik Uygulamalı İstatistik Doçent 1 1 Biyoistatistik alanında doçentliğini almış olmak ve kümeleme analizi konusunda çalışması olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi,Teftişi,Planlaması ve Ekonomisi Profesör 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Profesör 1 2  
Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Profesör 1 1 Analitik Kimya ve Fen Eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Fransız Dili Eğitimi Profesör 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Profesör 1 1 Sosyal kaygı alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Doçent 1 1 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında Doçent olmak ve Dijital vatandaşlık üzerine çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojisi Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojisi Eğitimi Doçent 1 1 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında Doçent olmak ve Teknoloji destekli öğretme eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doçent 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Doçent 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Okul Öncesi Eğitimi Doçent 1 1 Ana-baba eğitimi alanında uzmanlaşmış olmak, aile katılımı ve anne-baba tutumu konularında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Türk Dili ve Edebiyatı Doçent 1 2  
Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi Doçent 1 3  
Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Sanat Bilimleri Sanat Bilimleri Yardımcı Doçent 1 1 Porselen ve seramik yüksek pişirim teknolojisi üzerine çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat Profesör 1 1 Mikro iktisat, tarım ekonomisi, enerji ekonomisi alanında çalışmaları olmak ve enerji ekonomisi dersi vermiş olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme Profesör 1 1 Muhasebe politikalarında harmonizasyon ve maden işletmelerinde muhasebe uygulamaları konularında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi Profesör 1 1 Yönetim Kültürü ve Bürokratik Siyaset konularında çalışmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret   Doçent 1 1 İlişki kalitesi, marka denkliği ve tüketici bilinci konularında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret   Doçent 1 1 Finans alanında doçentliğini almış olmak, yapay sinir ağları ve veri zarflama analizi konusunda çalışması olmak.
İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Halkla İlişkiler ve Tanıtım Profesör 1 1  
İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Halkla İlişkiler ve Tanıtım Profesör 1 1 Reklam alanında çalışıyor olmak.
Maliye Meslek Yüksekokulu     Doçent 1 1 Vergi Mahremiyetinin ihlali alanında çalışmaları olmak.
Maliye Meslek Yüksekokulu     Yardımcı Doçent 1 1 İşgören sesliliği ve işgören performansı konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Doçent 1 1 Yüksek performanslı çimento bağlayıcılı kompozitler kumlarında çalışmalar yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Yardımcı Doçent 1 1 Derin temellerin deplasmanlarındaki belirsizlikleri değerlendirilmesi alanında doktora yapmış olmak.
Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Matematik   Yardımcı Doçent 1 1 Öklidyen olmayan bazı metrik geometrilerin incelenmesi üzerine çalışmaları olmak.
Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Tarih   Yardımcı Doçent 1 1 Cumhuriyet Tarihinde Cumhurbaşkanı Hükümet ilişkileri üzerine çalışmaları olmak.
Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı   Yardımcı Doçent 1 1 Kemal Tahir ve II.Meşrutiyet dönemi romanları üzerine çalışmaları olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu     Yardımcı Doçent 1 2 Tıp doktoru olmak ve Tıpta uzmanlık unvanına sahip olmak.
Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği   Profesör 1 1 Mobilya ve iç mekan tasarımı alanında çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği   Profesör 1 1 Yapıların elastoplastik analizi ve yapısal değişim teoremleri konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği   Profesör 1 1 Elektro manyetik tasarım ve uygulamaları konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği   Profesör 1 1 Talaşlı imalat alanında çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği   Doçent 1 1 Elektrik makineleri ve sargıları konusunda çalışmaları olmak
Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği   Yardımcı Doçent 1 1 Isıtma, soğutma ve güneş enerjisi sistemleri alanında çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği   Yardımcı Doçent 1 1 Vakumlu beton konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği   Yardımcı Doçent 1 1 Çimentoların yüksek sıcaklık ve yapay sinir ağları konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Profesör 1 1 İşeme disfonksiyonu ve kadın ürolojisi alanında yurt dışı deneyimi olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Deri ve Zührevi Hastalıkları Profesör 1 1 Oral mukozada dumansız tütünün etkileri üzerine çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1 Algoloji uzmanı olmak ve yoğun bakım alanında çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Doçent 1 1 Robotik Cerrahi konusunda sertifika sahibi olmak ve gebe kadınlarda endoskopik operasyonlar konusunda çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Doçent 1 1 Avrupa Çocuk Ürolojisi Birliği yeterlilik sertifikasına sahip olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Doçent 1 1 Toraks Radyolojisi konusunda deneyimli olmak.
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları   Yardımcı Doçent 1 1 Tad hassasiyeti, besin tercihi ve beslenme durumu ilişkisi konusunda çalışması olmak.
Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği   Yardımcı Doçent 1 1 Sanat Tarihi alanında çalışmaları olmak.