Adıyaman Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2013 09:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

AdıyamanÜniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim ÜyeliğineYükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüdeçalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 SayılıKanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımalarıgerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların ÜniversitelerarasıKurul?ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1 - Profesör Kadrosuna Müracaat Edeceklerin:Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayınlistesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktoraçalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyaile başvurmaları gerekmektedir.

2 - Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleriekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini vebilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmalarıgerekmektedir.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ: Profesör ve Doçent adaylarınınÜniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisindeyapılmalıdır.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI ÜNVANI DRC. ADET AÇIKLAMA
Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği   Prof. Dr. 1 1 Endüstriyel Kirlenme, Katı ve Tehlikeli Atıklar, Gürültü ve Yeraltı suyu kirlenmesi konularında çalışmaları bulunmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Ortaçağ Tarihi Prof. Dr. 1 1 Ortaçağda Doğu ve Güneydoğu Anadolu da Moğol hakimiyeti ile Ortaçağ Avrupa Tarihi alanlarında çalışmaları bulunmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme   Doç. Dr 1 1 İstatistik alanında Doçentlik unvanı almış olmak ve karma ayrıştırma analizi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Fizikokimya Doç. Dr 1 1 Polimerlerin termal ve optik özellikleri konusunda çalışmış olmak.
Meslek Yüksekokulu El Sanatları Mimari Dekoratif Sanatlar Doç. Dr 1 1 Kil mineralojisi, seramik hammaddeleri ve seramik arkeometrisi üzerinde çalışmalar yapmış olmak.