Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2013 09:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

NiğdeÜniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği veYükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan Üniversitemiz Öğretim ÜyeliğiKadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Yönergesi Hükümlerine göreaşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Niğde Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına BaşvuruKoşulları ve Uygulama İlkeleri Yönergesi Üniversitemiz web sitesinin(www.nigde.edu.tr) yönetmelikler ve yönergeler bölümünde yer almaktadır.

Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihiitibariyle 15 (onbeş) gündür. (Günlük gazete ve ResmiGazete'nin ilan tarihlerinin en son olanı dikkate alınacaktır)

Doçentlik kadrosu daimi statüde olup, başvuracakadayların 2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartlara veÜniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine haiz olması,Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının web sitesi matbu formlar modülünde bulunan öğretim üyesi başvuru dilekçesine,özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayınlistesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayıekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurudabulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ

ANABİLİMDALI

VEYA ALANI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Biyoloji

Botanik

Doçent

1

ULUKIŞLA MESLEK YÜKSEKOKULU

Bitkisel ve Hayvansal Üretim

Doçent

1