Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Nisan 2013 14:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

15/04/2013 TARİHLİ ZAMAN GAZETESİNDE YAYIMLANAN İLAN METNİMİZ

(SON BAŞVURU TARİHİ 29/04/2013 MESAİ BİTİMİ)

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Üniversitemize başvuran tüm Yardımcı Doçentlerin yabancı dil sınavları 30/04/2013 tarihinde saat 10:00?da Üniversitemiz Merkezi Dersliklerinde yapılacaktır.

Başvuracak Adaylardan;

1- Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvurdukları Anabilim Dallarını ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, iki adet fotoğraf ve doktora diplomalarının tasdikli örneği, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme puan bildirim formunu (İnternet sitemizde yer almaktadır) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı, başvurdukları Fakülte Dekanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

DUYURULUR.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Aydın İktisat Fak. Ekonomi ve Finans Ekonomi ve Finans Yrd.Doç. 4 1 Yabancı Doğrudan Yatırımların Makroekonomik ve Verimlilik Etkileri konusunda doktora yapmış olmak.
Aydın SYO Ebelik Ebelik Doçent 1 1 Gebelikte fizyolojik ödem üzerine çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fak. Klinik Bilimler Ağız Diş ve Çene Hast . Cerh. Yrd.Doç. 3 1 Kanama durdurucu ajanların kemik yüzeylerine etkisi üzerine çalışma yapmış olmak.
Eğitim Fak. Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Doçent 2 1 Müzik alanında doktorasını yapmış olmak. Doçentliğini müzik (yorumculuk-piyano) alanında almış olmak.
Fen Edb .Fak. Matematik Uygulamalı Matematik Yrd.Doç. 4 1 Gamma halkalarının kesirler halkası, gamma halkaların radikalleri konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Yrd.Doç. 3 1 Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalında Doktorasını tamamlamış olmak ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
Mühendislik Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Doçent 2 1 Bilgisayar Mühendisliği Bilim Alanında Doçentlik derecesini almış olmak ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
Mühendislik Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Yrd.Doç. 5 1 Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalında Doktorasını tamamlamış olmak ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
Mühendislik Fak. Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Yrd.Doç. 5 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında Doktorasını tamamlamış olmak ve İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.
Söke İşletme Fak. İnsan Kaynakları Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi Yrd.Doç. 4 1 İhracat Pazarlaması Stratejilerinin Yerel İşletmeler Üzerindeki Etkisi Konusunda Çalışması Olmak.
Söke İşletme Fak. İnsan Kaynakları Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi Yrd.Doç. 3 1 Yenilenebilir enerji ve yeşil girişimcilik konusunda çalışmış olmak.
Tıp Fak. Temel Tıp Bilimleri Anatomi Yrd.Doç. 3 1 Tıp Doktoru olmak ve Antropometri , Biyoelektrikselimpedans , Osteoloji alanlrında çalışmaları bulunmak.
Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Yrd.Doç. 1 1 Tek kesiden laparoskopik cerrahi teknikleri ile ilgili çalışması olup, yanık hastalarının takip ve tedavileri konusunda tecrübesi bulunmak.
Tıp Fak. Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Yrd.Doç. 3 1 Deneysel kolit modelinde TNF-alfa blokerlerinin ( infliximab ve etanercept ) inflamasyon sürecine etkisi konusunda çalışması olmak.
Tıp Fak. Dahili Tıp Bilimleri Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Yrd.Doç. 4 1 Gebelikte psikiyatri bozukluklarla ilgili çalışmaları olmak.
Turizm İşlt.ve Otl .Yüksekokulu Seyahat İşletmeciliği Seyahat İşletmeciliği Doçent 1 1 Doçentliğini Turizm alanında almış olmak ve Kruvaziyer Turizmi, Yat Turizmi ve Tur Yönetimi konularında çalışmaları olmak.
Veteriner Fak. Veteriner Hek. Temel Bil. Histoloji ve Embriyoloji Yrd.Doç. 5 1 Doku uyum molekülleri ve poliklorobifenil toksikasyonunda Alfa Lipoik Asit kullanımı konularında çalışmaları olmak.
Veteriner Fak. Klinik Bilimler Cerrahi Yrd.Doç. 3 1 Köpeklerde Alfa-2 Adrenoreseptör Agonistlerinin Kardiyopulmoner Sistem Üzerine Etkileri konusunda araştırma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Bilimler Doğum ve Jinekoloji Doçent 1 1 Köpeklerde erken gebelik döneminde moleküler çalışmalar yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Öncesi Bilimler Farmakoloji ve Toksikoloji Yrd.Doç. 4 1 Non steroidal anti inflamatuvar ilaçların farmakokinetiği konusunda araştırma yapmış olmak.
Veteriner Fak. Klinik Öncesi Bilimler Mikrobiyoloji Doçent 1 1 Hayvan Kökenli Enterokok suşlarının virulens faktörleri ile ilgili çalışmaları olmak.
Veteriner Fak. Klinik Öncesi Bilimler Parazitoloji Yrd.Doç. 4 1 Theileria Annulata?ın Tanısında Serolojik ve Moleküler Yöntemlerin Geliştirilmesi Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
Veteriner Fak. Zootekni ve Hayvan Besleme Zootekni Yrd.Doç. 4 1 Denizli Tavuklarında Verim Özellikleri, Kanatlılarda Korku ve Stres, Hayvan Refahı konularında çalışmaları olmak.
Ziraat Fak. Zootekni Hayvan Yetiştirme Doçent 1 1 Koyun ve keçilerde kızgınlık senkronizasyonu, vucut kondisyon puanı ve döl verimi konularında çalışmaları olmak.
Ziraat Fak. Tarım Makinaları Tarım Makinaları Doçent 1 1 Pnömatik pamuk hasat makinası tasarımı konusunda doktora yapmış ve çeşitli tarımsal ürünlerin pnömatik iletimi konusunda çalışmaları olmak.