Memurlar.Net

Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2013-04-15T07:28
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14
Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTORLUGU'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen dıger şartları taşımaları gerekmektedir. Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları bölüm ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomalarının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

2- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar, 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabı tutulacak olup, sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

3-Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir. Başvuru Yeri: Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlügüne(Personel Daire Başkanlığı) şahsen veya posta ile yapılacaktır. (Süresi içinde yapılmayan Başvurular, eksik belgeli dosyalar ile yapılan başvurular ve postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

Birimi Bölümü Prog./ABD Unvanı Der. Ad. Açıklama
Edebiyat Fak. Dekanlığı Eğitim Bilimleri Eğitim Yön. Teftişi ve Ekonomisi Yardımcı Doçent 1 1 Eğitim Yön.Teftisi ve Ekonomisi alanında doktora yapmış olmak.
Edebiyat Fak. Dekanlığı Antropoloji   Yardıma Doçent 5 1  
İlahiyat Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Felsefe ve Din Bilimleri Din Bilimleri Yardıma Doçent 3 1 Dinler tarihinde Mecusilik konusunda çalışmaları olmak
İlahiyat Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Temel İslam Bilimler Hadis Yardıma Doçent 4 1 Hz. Peygamberin gayri Müslim politikaları konusunda çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bil. Fak.Dekanlığı İşletme   Yardımcı Doçent 3 1 Bilgi Teknolojilerinin KOBİ'lerin Rekabet Gücü üzerindeki Etkileri alanında doktora yapmış olmak
Memurlar.Net
Memurlar.Net
31/07/2025 03:10:00 2 hafta önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3.500 personel alacak 2 hafta önce Adalet Bakanlığı 1.500 sözleşmeli zabıt katibi alacak 2 gün önce Antalya Büyükşehir Belediyesi 75 memur Alacak- Güncellendi 2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.650 sözleşmeli personel alacak 3 gün önce Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 131 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 2.750 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Bursa Yıldırım Belediyesi 32 zabıta memuru alacak 3 hafta önce Denizli Büyükşehir Belediyesi 40 itfaiye eri alacak 2 hafta önce Milli Savunma Bakanlığı 40 uzman yardımcısı alacak 1 hafta önce Sayıştay 25 denetçi yardımcısı adayı alacak