Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Nisan 2013 07:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜMDEN AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 25 ve 26. maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Baskanlığfnca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği asgari şartlara haiz Öğretim Üyesi (Profesör ve Doçent kadrosuna) alınacaktır.

Başvuru Şartları:

Profesör kadroları için, başvurdukları birim ve bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesinin fotokopisi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosya ile Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir

Doçent kadroları için, başvurdukları birim ve bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesinin fotokopisi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört (4) takım dosya ile Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Üniversitemizde ingilizce eğitim yapılacağından; adayların, eğitim, araştırma yapacak ve yaptıracak düzeyde ingilizce bilmeleri gerekli olup, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi Ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara ilişkin Yönetmeliğin ilgili maddelerinin şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on besinci günün, mesai bitimidir. Adaylar başvuru formunu web http://www.adanabtu.edu.tr adresinden alarak başvuracaklardır. Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

DUYURULUR.

Rektörlük: 0 322 455 00 00

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

Birimi Bölümü Kadro Kadro Kadro Niteliği Unvanı Derecesi Sayısı

İşletme Fakültesi Yönetim Bilisim Sistemleri Profesör 1 1Maliye Teorisi Anabilim Dalından doçent unvanı almış ve Maliye Teorisi alanında çalışmalar yapmış olmak.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Doçent 1 1 İnşaat Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu ve insaat Mühendisliği Bolümü Hidrolik Anabilim Dalından Doçent unvanı almış olmak.