Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 02 Ocak 2006 00:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. Akademik Personel İlanı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İlanın Yayın Tarihi: 2 Ocak 2006

İlanın Yayınlandığı Gazete: Sabah

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı yasa ve ilgili yönetmelik esaslarına göre öğretim elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Yaşanın 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşullara haiz olmaları gerekmektedir.

- Profesör kadrosu daimi statüde olup, 2547 sayılı Yasanın 26/b maddesinde belirtilen koşullar, ilgili yönetmelik ve genel hükümlere haiz adayların, (birisi başlıca araştırma eseri olmak üzere gösterecekleri eşer veya yayınlarını belirttikleri) dilekçelerine; özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdanı suretini, (2) adet fotoğrafı, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, bilim eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarını üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan ve belgeleyen yayın listelerini (6) takım dosya halinde ekleyerek, Üniversite REKTÖRLÜGÜ'ne başvurmaları gerekmektedir.

- Yardımcı Doçentlik için; 2547 sayılı Yasada belirtilen koşullar, ilgili yönetmelik ve genel hükümlere haiz adayların başvurdukları anaşanat dalını ve bildikleri yabancı dili belirttikleri dilekçelerine; özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdanı suretini, öğrenim belgelerini, (2) adet fotoğrafı var ise yayınlanmış veya yayınlanacak olan bilimsel/sanatsal çalışmalarını, doktora veya sanatta yeterlik belgelerini dosyaları ile birlikte (4) takım halinde ekleyerek, ilgili fakülte DEKANLIGA'na başvurmaları gerekmektedir.

- Uzman için; Adayların bildikleri yabancı dili belirttikleri dilekçelerine; özgeçmişlerini, onaylı nüfus cüzdanı suretini, öğrenim belgelerini, (2) adet fotoğraf var ise yayınlanmış veya yayınlanacak olan bilimsel/sanatsal çalışmalarını ekleyerek, Üniversite REKTÖRLÜGÜ'ne başvurmaları gerekmektedir.

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvuru süresi ilanımızın yayını tarihinden itibaren 15 gün olup, postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Kadro dereceleri ve sınava ilişkin diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

ANABILIM/ANASANAT DALI UNVANI ADET AÇIKLAMALAR
MİMARLIK FAKÜLTESİ      
Şehir ve Bölge Planlama Prof.
1
Kentsel Planlama Kuramları, Planlama Araçları ve Araştırma Teknikleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
İç Mimarlık Yrd.Doç.
1
Mimar kökenli, yeterlik çalışmasını iç Mimarlık Anabilim Dalında yapmış olmak, Yapı Disiplininde en az üç yıl görev yapmış, Evrensel Taşarım konusunda araştırma sahibi olmak.
İç Mimarlık Yrd.Doç.
1
Mekan Tasarlama disiplinlerinde görevlendirilmek üzere, iç Mimar kökenli, Mekan Tasarlama Disiplinlerinde en az üç yıl görev yapmış Mekan Algılaması konusunda araştırma sahibi olmak.
REKTÖRLÜK Uzman
1
İyi derecede ingilizce bilmek, Bilgisayarda Tasarım, Quark Express ve Adobe Photoshop programlarını bilmek, Sosyal Bilimler ve/veya Halkla ilişkiler Bölümü lisans ve yüksek lisans mezunu olmak. Bu alanda deneyimi ve birikimi bulunmak.