Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mart 2013 07:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ERCIYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU ERCIYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

Üniversitemiz Akademik Birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgi Üniversitemiz (www.erciyes.edu.tr) web sayfasının duyurular kısmında mevcuttur.

İlan Olunur.

BİRİMİ BÖ L/ABD/ ASD/PROG UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Profesör 1 1 Eski Türkçe, Orta Türkçe, Yeni Türkçe, Yaşayan Türk Lehçeleri ve Anadolu Ağızlan Hakkında Çalışmalar Yapmış Olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Profesör 1 1 Yüksek Lisans . Sanatta Yeterlik ve Doçentliğini Güzel Sanatlar Resim Alanında Almış Olmak. Desen Sanatı İle Renk ve Mekan Kooueunfc Çalışmalar Yapmış Olmak.
Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 1 Çocuk Sağlığı ve Hmstaiıklan Uzmanı Olmak.
Tıp Fakültesi Acil Tıp Profesör 1 1 Acil Tıp Uzmanı Olmak.
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Doçent 1 1 Kardiyoloji Uzmanı Olmak.
Fgitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1 1  
Edebiyat Fakültesi T.C Tarihi Yrd.Doç . 3 1  
Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Yrd.Doç . 1 1 Göz Hastalıktan Uzmanı Olmak.
Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Yrd.Doçç . 3 1 Milletlerarası Satan Hukuku (CISG) ve Avrupa Sözleşme Hukuku Alanmda Çalışmalar Yapmış Olmak.
MOheodislik Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği BOL Yrd.Doç 1 1 Makine Mühendisliği ABD Doktora Yapmış OluMk . Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat Konularında ( .alışmaları Olmak.
Veteriner Fakültesi Biyokimya Yrd.Doç . 3 1 Veteriner Fakültesi Mezunu Olmak. Veteriner Biyokimya Alanmda Doktora Yapmış Olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi Yrd.Doç . 1 1 UEFA B Futbol Antrenörlük Belgesi ve Futsal Antrenör Sertifikasına Sahip Olmak. Psiko -Sosyal Alanlarda Çalışmalar Yapmış Olmak.