Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Mart 2013 09:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır, ilgililerin 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1 -Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2-Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır, ilan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

BİRİMİ BOLÜMÜ ANABİLİM DALİ UNVANI Profesör DER&E 1 1 ADEDİ AÇIKLAMALAR
Fen Edb.Fak. Sosyoloji Kurumlar Sosyolojisi 1 1 Siyasal islam, siyasal katılım, kimlik, parti aktivizmi, sekylerleşme teorileri, risk toplumu ve belirsizlikler, internet söylentileri ve deprem söylentileri konularında araştırmalar yapmış olmak.
Nazilli Ikt.ve Idr.Bilm.Fak. Maliye Mali iktisat Profesör Kültürel ekonomi ve politik ekonomi ile ilgili çalışmalan bulunmak.
Nazilli İkt.ve Idr.Bilm.Fak. İsletme Muhasebe Ve Finansman Doçent 1 1 Gayrimenkul değerlenmesi ve Finansmanı alanlarında çalışmalarının bulunması ve Doçentliğini finans birimi alanında yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Halk Sağlığı Profesör 1 1 Şehir Sağlığı, Turizm Sağdığı ve Romanlar konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Tıbbı Patoloji Profesör 1 1 Hematopatolojı konusunda yurtdışı deneyirrjl ölmak.
Ziraat Fak. Zootekni Bıyometri.ve, Genetik. Profesör 1 1 Çiftlik Hayvanlarında majör genlerin belirlenifesi, genetik kaynakların moleküler genetik karakterizasyonu ve korunmas üzertrteçEfltsmalaıı olmak.
Turizm ve İşit. ve Ot. YO Konaklama İşi. Konaklama işi. Doçent 1 1 Turizm işletmeciliği ve turizm işletmelerinde dış kaynak kullanımı (outsourcing) konusunda çalışması olmak.
Çine Mes.Yük.Ok.     Profesör 1 1 Küçükbaş hayvan yetiştirme ve ıslahı alanında çalışmalan olmak.