Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Şubat 2013 07:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üniversitesi Rektörlüğünden:

İPTAL İLANI

19.02.2013 tarih ve 28564 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Akademik personel alım ilanımızdaki aşağıda belirtilen sütun İPTAL edilmiştir.

YAYIMLANAN ve İPTAL EDİLEN

Birimi Bölümü Anabilim Dalı/ Alanı Ünvanı Derecesi Adet Açıklama
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Resim Profesör 1 1  

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

GENEL AÇIKLAMALAR

1- Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete?de yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

2- Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu?un 5772 sayılı Kanunla değişik 23,25. ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları gerekir.

3- Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

4-Doçent kadrosuna Profesörler, Yardımcı Doçent kadrolarına Profesör ve Doçentler müracaat edemez.

5-İlan edilen kadrolara başvuranlar, atanmaları halinde kurum dışında, eğitim-öğretim faaliyetleri hariç 3 (üç) yıl süreyle mesleklerini serbestçe icra etmemeyi; Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesine başvuranlar, atanmaları halinde varsa muayenehaneleri veya özel sağlık kuruluşlarındaki mesleki faaliyetlerini sonlandırmayı taahhüt etmiş ve atandıktan sonra en az 3 yıl Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi veya Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde döner sermaye faaliyetleri kapsamında gelir elde edilen hizmetlerde çalışmayı kabul etmiş sayılırlar.

PROFESÖR kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde görev yapacak olup adayların Personel Dairesi Başkanlığına şahsen verecekleri başvuru dilekçesi ekinde (http://personel.gazi.edu.tr/ adresinde bulunan dilekçe);

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi,

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Doçentlik belgesi,

- Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

Adayların ayrıca özgeçmiş, doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) adet dosyayı Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

DOÇENT kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde görev yapacak olup adayların Personel Dairesi Başkanlığına şahsen verecekleri başvuru dilekçesi ekinde (http://personel.gazi.edu.tr/ adresinde bulunan dilekçe);

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi,

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Doçentlik belgesi,

- Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar için (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

Adayların özgeçmiş, yayın listesi, doçentlik belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarının tamamını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

YARDIMCI DOÇENT kadrolarına başvuracak adayların;

- Başvuru dilekçesi ekinde; (http://personel.gazi.edu.tr adresinde bulunan dilekçe),

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgesi (yurtdışında alınan diplomaların Y.Ö.K Bşk.?ca verilen denklik belgesi) (Onaylı)

- Varsa Yabancı Dil Belgesi

- Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi,

Başvuru Dosyası ; Özgeçmiş, Yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan (4) dört adet dosyayı, ilgili Birimin Dekanlık/Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu     Doçent 1 1 Makroekonomi alanında doçentliğini almış olmak ve para politikası alanında çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Protetik Diş Tedavisi Yardımcı Doçent 1 1 İmplant destekli overdenturedaretansiyon üzerine çalışmış olmak.
Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Farmakoloji Doçent 1 1  
Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Farmasötik Toksikoloji Doçent 1 1  
Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Rus Dili ve Edebiyatı Yardımcı Doçent 1 1 Türkiyede Rusça Eğitiminin yeri ve önemi konusunda çalışmaları olmak.
Edebiyat Fakültesi Tarih Yeniçağ Tarihi Doçent 1 1  
Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Türk Halk Bilimi Doçent 1 1  
Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Türk Halk Bilimi Doçent 1 1  
Fen Fakültesi Fizik Atom ve Molekül Fiziği Profesör 1 1 X ışını Floresans teknik ve tümleşik optik üzerinde çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Fizik Genel Fizik Profesör 1 1 Metal kompleks yarı iletken malzemelerin termal,elektriksel ,optik özelliklerinin belirlenmesi ve kristal yapı analizleri üzerine çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Fizik Genel Fizik Profesör 1 1 Şekil hafızalı alaşımların termal, elektriksel, manyetik ve kristalografik özelliklerinin belirlenmesi üzerine çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Kimya Analitik Kimya Profesör 1 1 Elektrotermal atomik absorpsiyon spektroskopisi ile ortam düzenleyici konularında çalışmış olmak.
Fen Fakültesi Matematik Uygulamalı Matematik Yardımcı Doçent 1 1 Sonlu elemanlar yöntemi ile yaklaşık çözümler üzerine çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Profesör 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Yardımcı Doçent 1 1 Özel yetenek sınavlarının sınıflama doğruluğu ve hiyerarşik lineer modelleme üzerine çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Eğitimi Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1 1 Fen Bilgisi Öğretmenlerinin hücre ile ilgili pedogojik alan bilgisi üzerine çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Eğitimi Yardımcı Doçent 1 1 Repartuar çizelge tekniği ve bu tekniğin matematik derslerine uygulanması üzerine çalışmış olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Tarih Eğitimi Profesör 1 1 Yeni ve Yakınçağ Osmanlı Tarihi üzerine çalışmış olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Profesör 1 1 Aşık Edebiyatı ve Türkü üzerine çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Biyoloji Eğitimi Doçent 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi Doçent 1 1  
Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi Doçent 1 1 Türk Halk Edebiyatı ve Türkmen Halk Edebiyatı alanında çalışmaları olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım   Profesör 1 1  
Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım   Profesör 1 1  
Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım   Yardımcı Doçent 1 1  
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Resim Profesör 1 1  
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Profesör 1 1  
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Hukuk Tarihi Profesör 1 1 Türk Hukuk Tarihi,İslam Hukuku ve İslam Hukuku Usulü konularında çalışmış olmak.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Doçent 1 1 İşverenin koruma yükümlülüğü ve muvazaalı alt işveren ilişkileri alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme Yardımcı Doçent 1 1 Muhasebe tarihi ve maden işletmelerinde uluslararası muhasebe standartlarının uygulanması konusunda ulusal ve uluslararası düzeyde yayınları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi Profesör 1 1 Yoksulluk ve modernleşme üzerine çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Maliye Profesör 1 1 Vergiye gönüllü uyumu belirleyen faktörler ve KDV'nin kamu sektörünün büyüme hızına etkileri üzerine araştırmalar yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Maliye Doçent 1 1 Enerji sektörüne kamusal müdahaleler ile ilgili çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Doçent 1 1 Silahlı çatışmalar hukuku,kuvvet kullanma hukuku ve terörizm alanlarında çalışmaları olmak.
Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Endüstri Ürünleri Tasarımı Doçent 1 1  
Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Şehir ve Bölge Planlama Profesör 1 1  
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Yardımcı Doçent 1 1 Tıp Bilişimi alanında doktorasını yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği Elektrik - Elektronik Mühendisliği Profesör 1 1 Güç katsayısı düzeltme devreleri ve dağıtım transformatörlerin termal modellemesi üzerine çalışmış olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Doçent 1 1 Düzenli boşluklara sahip beton arme krişlerin güçlendirilmesi konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Doçent 1 1 Kıyı mühendisliği ve dalga ilerleme modellemesi üzerine çalışmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Makina Mühendisliği Profesör 1 1 Toz metalurjisi ve gaz atomizasyon konularında çalışmaları olmak.
Ostim MYO     Yardımcı Doçent 1 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Profesör 1 1 Tıp Doktoru olmak, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yardımcı Doçent 1 1 Odiyoloji ve konuşma bozukluğu konusunda doktorasını yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Beslenme Bilimleri Doçent 1 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Diyetetik Doçent 1 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Diyetetik Doçent 1 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Toplu Beslenme Sistemleri Doçent 1 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Toplum Beslenmesi Doçent 1 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Doçent 1 1  
Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği   Profesör 1 1  
Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği   Yardımcı Doçent 1 1 Gezgin tasarsız ağlarda tahsisli güvenilir akış denetimi algoritması geliştirilmesi ve uygulaması üzerine çalışmış olmak.
Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği   Profesör 1 1 Reaktif Güç Kompanzasyonu konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Profesör 1 1 Çocuk Ürolojisi yan dal uzmanı olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Profesör 1 1 Erektil disfonksiyon ve prematür ejekülasyon tanı ve tedavisinde deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Doçent 1 1 Renal iskemi reperfüzyon hasarı ve önlenmesi konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Göğüs Cerrahisi Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Plastik Rekonstüriktif ve Estetik Cerrahi Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1  
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doçent 1 1 Odiyoloji alanında tecrübeli olmak ve işitme engelliliği ile ilgili uluslararası proje gerçekleştirmiş olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nükleer Tıp Profesör 1 1 Mikropartiküller ilaç yapan sistemler konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 1 Pediatrik Gastroenteroloji alanında deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Biyofizik Doçent 1 1