Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 16 Aralık 2005 00:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İlanın Yayın Tarihi:11 Aralık 2005

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuruda bulunacak adaylar, yazışma adreslerini içeren dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim durumlarını gösterir belge ve nüfus cüzdanı örneğini ekleyerek ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylar dilekçelerinde başvurdukları bölüm/anabilim dallarını belirteceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrosuna müracaat edecek adayların; yukarıda belirtilen başvuru evraklarına ek olarak bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini kapsayan 4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuruda bulunacak adayların üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar hangi yabancı dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde (varsa merkezi yabancı dil başarı belgesini veya KPDS, ÜDS sınav sonuç belgelerini ekleyerek) belirteceklerdir. KPDS ve ÜDS'den başarılı olanlar, yabancı dil sınavından muaf tutulacaklardır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların yabancı dil sınav tarihi müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.

Öğretim Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adaylardan; Fakültelerimiz ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kadrolarına başvuracak adayların Yüksek Lisans mezunu olmaları, Meslek Yüksekokulumuzun kadrosuna başvuracak adayların ise kadrolarının karşısında özel bir şart belirtilmediği takdirde lisans mezunu ve en az beş yıl tecrübeye sahip olmaları ve belgelemeleri gerekmektedir.

Uzman kadrosuna başvuracak adayların ilgili alanda lisans mezunu olmaları ve başvuracak adayların atanacağı birim ile ilgili birikime sahip olmaları ve belgelemeleri gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

Kadrolara başvuran adayların sınav tarihleri müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.

Diğer personel Kanunlarına tabi olarak çalışmakta olanların 2547.Sayılı Kanuna tabi kadrolara naklen geçişlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından naklen atama izni alındıktan sonra atama yapılabilecektir.

BÖLÜM/ANABİLİMDALI Yrd.Doç. Öğr. Gör. Uzm.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ      
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü      
Bilgisayar Donanımı   1  
FEN-EDEBIYAT FAKÜLTESİ      
Kimya Bölümü      
Anorganik Kimya 1    
EĞİTİM FAKÜLTESİ      
Türkçe Eğitimi Bölümü      
Türkçe Eğitimi 1    
Eğitim Programları ve Öğretim      
Eğitim Programları ve Öğretim   1  
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU      
Antrenörlük Eğitimi Bölümü      
Hareket ve Antrenman Bilimleri   2  
KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU      
Teknik Programlar Bölümü      
Tekstil   1  
REKTÖRLÜK
(Alerjik Hastalıklar Bilim Dalında
Yandal Uzmanlık Eğitimi
Yaptırılmak üzere, Göğüs
Hastalıklan Uzmanı olmak )
    1