Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 02 Şubat 2013 08:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve,bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Profesör kadrosuna başvuran adaylar; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 26. maddesinde belirtilen şartlar ile başlıca araştırma eserlerini belirttikleri müracaat dilekçelerine onaylı lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerini, nüfus cüzdan suretlerini, özgeçmişlerini, yayın listelerini, tebliğlerini, bilimsel çalışmalarını, bilimsel çalışmalarına yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve 1 adet fotoğraflarını kapsayan altı nüsha dosyayı Personel Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar; Anabilim Dalı ve Yabancı Dillerini belirten dilemelerine yüksek lisans ve doktora belgelerini, kısa özgeçmişlerini, bilimsel çalışmalarını ve 1 adet fotoğrafı kapsayan dört nüsha dosyayı Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranlara 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri gereğince Üniversitemizce yarJSncı dil sınavı yapılacaktır.

Not:

* Profesör kadroları daimi statüdedir.

* Müracaat süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

* Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

* Adaylar, müracaatla ilgili her türlü bilgiyi Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığından sağlayabilirler.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO ÜNVANI DERE- CESİ ADE- Dİ ARANAN NfTELlKLER
Mühen - dislik Fakültesi Ulaştırma Mühendisliği Ulaştırma Mühendisliği Profesör 1 1 Doçentliğini Uçak inşaat alanında yap- mış ve Ulaştırma alanında en az 5 yıl Yöneticilik tecrübesine sahip olmak.
Sanat ve Tasanm Fakültesi Tasanm El Sanatları ve Ebru Anasanat Dalı Profesör 1 1 Plastik Sanatlarda, Duvar Resmi alanında deneyimli olmak.
Sanat ve Tasanm Fakültesi Tasanm Grafik Tasa- rım Anasanat Dalı Yardıma Doçent 5 1 Sanat Tarihi alanında, Türk- islam Sa - natlan dalında, Osmanlı Dönemi Mima - risi üzerinde Doktora yapmış olmak.
Sanat ve Tasanm Fakültesi Tasanm Endüstriyel Tasarım Ana- sanat Dalı Yardımcı Doçent 3 1 Orman Endüstri Mühendisliği dalında Mobilya alanında Doktora yapmış ve bu alanda çalışmaları olmak.
Sanat ve Tasanm Fakültesi İletişim Sanatları Reklamcılık ve Halkla ilişkiler Profesör 1 1 Televizyon reklam filmi yapımı ve sigorta pazarlamasında reklam strateji- leri alanlarında eserleri olmak.
Sanat ve Tasanm Fakültesi İletişim Sanatları Reklamcılık ve Halkla ilişkiler Yardımcı Doçent 5 1 Siyasal İletişim , Sosyal Medya alanında araştırma ve çalışmalarda bulunmak.