Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Şubat 2013 10:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

YARDIMCI DOÇENTLER İÇİN

2547 Sayılı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Dilekçe ve dilekçeye eklenecek Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu, Nüfus Cüzdanı Sureti, Doktora Belgesi, öğrenim Belgeleri ile 2 adet fotoğraf.

Özgeçmiş, Akademik Etkinlik Değerlenlendirme Formu, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ve yayın listesi.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekmektedir.

Yurtdışı Kurumlardan alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliği'nin onaylanmış olması şarttır.

İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kadronun ilan edildiği birimlere bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Posta ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

NOT : "Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı ile İlgili Yönerge"ye (www.bayar.edu.tr/personel/yonergeler. htm) adresinden. "Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu"na (www.bayar.edu.tr/ personel/formjar.htm) adresinden ulaşılabilmektedir.

BİRİMİ BÖLÜM/ ANABİLİM DALI UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Mühendislik Fakültesi Gıda Bilimleri Yrd.Doç. 3 1 Bitkisel Yağların Vinterizasyonu Konusunda Çalışmış Olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü Yrd.Doç. 4 1 Doğa ve Macera Rekreasyon Liderliği Alanında Çalışmış Olmak.