Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Şubat 2013 10:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 5772 sayılı Kanunia değiştirilen 23,,25., ve 26.maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır.

A- PROFESÖR BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabiiim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği difekç'eTarine; özgeçmişini, Nüfus Cüzdan Örneğini, 2 adet fotoğrafını, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğıtım-öğretım faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 (Alt) takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.

B- DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabiiim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; özgeçmişini, nüfus cüzdan örneğini, 2 adet fotoğrafını, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini. Doçentlik belgesini veya noterden onaylı suretini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel I dekanlığına başvurmaları gerekmektedir.

C- YARDIMCI DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabiiim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; ekleyecekleri özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, 2 adet fotoğraf, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini. Doktora başarı belgesi,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosya ile birlikte ilgili akademik birimlere başvurmaları gerekmektedir. Adaylar için 2547 sayılı Kanun'un 23.maddesi gereğince Üniversitemizde ayrıca Yabancı Dil sınavı yapılacaktır. Sınav tarihleri başvuruda bulunduğu birimlerce daha sonra duyurulacaktır.

- Tüm başvurular, gazete ilanını takiben 15 gün içerisinde şahsen veya posta ile yapılabilecektir. Ancak postadaki gecikmelerden ve süresi içerisinde yapılmayan başvurulardan kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Başvurular mesai gün ve saatleri içerisinde alınacaktır.

- Profesör ve Doçent kadralan daimi statüdedir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVANI ADEDİ DERECE AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıları Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hast. Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkarı ve Doğum Profesör 1 1  
Tp Fakültesi İç Hastalıkları Profesör 1 1  
Tp Fakıitesi Ortopedi ve Travmatoloji Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkarı ve Doğum Doçent 1 1  
Tıp Fakültes Enfeksiyon Hastalıkları Doçent 1 1  
Tıp Fakülte Otopedı ve Travmatoloji Doçent 1 1  
Fen-Edebyat Fakültesi Moteküler Biyoloji ve Genetk Bölümü Doçent 1 1  
Sosyal Bil. MYO   Yrd.Doç 1 1 Balkan muhacirleri konusunda doktora yapmış olmak
Müh.-Mim.Fak. Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik Isı ve Tekniği Yrd.Doç 1 2 Isı pompası ve kojenarasyon konusunda calşmaları olmak
Mühendislik Mimarlık Fak. Gıda Bilimleri Yrd.Doç 1 2 Süt, peynir ve tereyağında brusetta konusunda doktora yapmış olmak
Mühendislik Mimarlık Fak. Gıda Bilimleri Yrd.Doç 1 1 Kaşar peynirde tuzlama ve muhafaza konusunda doktora yapmış olmak
TıpFakütesi Anestezi ve Reanimasyon Yrd.Doç 1 3 İlgili alanda uzmanılk yapmş olmak
Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yrd.Doç 1 1 İlgili alanda uzmanılk yapmş olmak
Tıp Fakültesi Göz Hastalıkarı Yrd.Doç 1 3 İlgili alanda uzmanılk yapmş olmak
Tıp Fakültesi Beyin ve ve Sinir Cerrahisi Yrd.Doç 1 3 İlgili alanda uzmanılk yapmş olmak
Tıp Fakültesi Nöroloji Yrd.Doç 1 3 Serebrovasküler hastalıklar ile ilgili çalışmış olmak
Kars SYO Ebelik Yrd.Doç 1 3 Doğum Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliğinde doktora yapms olup, kanser konusunda çalışmış olmak
Eğit. Fak. Sosyal Bilgiler Eğitimi Yrd.Doç 1 4 Öğrencierde savaş ve barış algısı konusunda calışmış olmak
İktisadı ve İdarı Bil. Fak. Muhasebe ve Finansman Yrd.Doç 1 3 Uluslararası finansal raporlama standartları ve muhasebe kalitesi konularında çalışmış olmak
İlahiyat Fakültesi İsam Felsefesi Yrd.Doç 1 3 Din felsefesi alanında doktora yapmış olup Aydınlanma, Türk düşüncesi ve Din konularında çılışmış olmak.
İlahiyat Fakültesi Din Bilimleri Yrd.Doç 1 4 Din felsefesi alannda doktora yapmış olup, Kutsallık ve Mistik tecrübe üzerine çalışmış olmak