Ahi Evran Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Ocak 2013 17:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ahi Evran Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

AhiEvran Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve ÖğretimÜyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarıncaöğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımalarıgerekmektedir. Adayların ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibarenen geç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte, Rektörlük Personel DairesiBaşkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular veeksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımalarıgerekmektedir.

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakadaylar, anabilim dallarını belirten dilekçelerine (dilekçelerindeyayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir) özgeçmiş,nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, diplomalarının tasdikli sureti (lisans,yüksek lisans ve doktora), doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma veyayınlarını kapsayan 6 (altı) adet dosyayı teslim edeceklerdir.

2 - Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracakadaylar, anabilim dallarını belirten dilekçelerinin ekinde özgeçmiş, nüfuscüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, diplomalarının tasdikli sureti (lisans, yükseklisans ve doktora), doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarınıkapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir.

3 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların;başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirtir dilekçelerineözgeçmiş, diplomalarının tasdikli sureti (lisans, yüksek lisans ve doktora),nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarınıkapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetindebulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

4 - Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran tüm adaylar2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabitutulacak olup sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

5 - Yabancı ülkelerden alınan diplomalarınÜniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

TIP FAKÜLTESİ        
Bölüm/ Kadro Unvanı Drc. Adet Aranan Şartlar
Anabilim Dalı
Dahili Tıp Bilimleri/Fiziksel Tıp Tedavi ve Rehabilitasyon Profesör 1 1 Algoloji yandal uzmanlığına sahip olmak.Nörofizyoloji ve Sinovektomi konularında çalışmaları olmak.
Dahili Tıp Bilimleri/Fiziksel Tıp Tedavi ve Rehabilitasyon Doçent 1 1 Kardiyopulmoner rehabilitasyon, Algoloji, Romatizmal Hastalıklar ve EMG konularında çalışmaları olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Bölüm/ Kadro Unvanı Drc. Adet Aranan Şartlar
Anabilim Dalı
Zootekni/Biyometri ve Genetik Doçent 1 1 Biyometri Genetik Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve Doğrusal Olmayan Modeller konusunda çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ
Bölüm/ Kadro Unvanı Drc. Adet Aranan Şartlar
Anabilim Dalı
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Yardımcı Doçent 3 1 İletken polimer tabanlı hibrit güneş pil üretimi ve karakterizasyonu konusunda çalışmış olmak.
Çevre Mühendisliği/ Yardımcı Doçent 3 1 Doktorasını Chesneya L. cinsi üzerine yapmış olmak ve Uranyum, Titanyum ve Stronsiyum 'un bitkilerde sitogenetik etkileri üzerine çalışmış olmak.
Çevre Bilimleri
Kimya ve Proses Müh./Proses ve Reaktör Tasarımı Yardımcı Doçent 4 1 Epiklorohidrin ve ?-kaprolakton içeren makrobaşlatıcı sentezi, atom transfer, halka açılma polimerizasyonu konularında çalışmış olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Bölüm/ Kadro Unvanı Drc. Adet Aranan Şartlar
Anabilim Dalı
Kimya/Organik Kimya Doçent 2 1 Mikolik asitlerin total sentezi ve yeni heterosiklik bileşiklerin sentezi konularında çalışmaları olmak.