Niğde Üniversitesi Akademik Personel İlanı(2)

İlan Giriş : 06 Aralık 2005 00:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniversitesi Akademik Personel İlanı(2)

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRTLÜĞÜ' NDEN

İlanın Yayın Tarihi:4 Aralık 2005

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayıl) Yükseköğretim Kanunu'na göre öğretim Elemanı alınacaktır. Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbes) gündür.

Doçenf lik kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adaylara 2547 sayılı Yükseköğretim Kananu'nun 25. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine, Yükseltilme kriterlerine haiz olması, Anabilin Daimi belirten dilekçelerine. Özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti 2 adet fotoğraf, Doçentlik basan belgesi, yaym listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı eklemeleri gereklidir.

Yardımcı Doçenf lik kadrosuna başvuracak adayların 2547 Sayılı Yükseköğretim Kananu'nun 23 .maddesinde belirtilen sarflara ve Üniversitemiz öğretim Üyeliğine Yükseltilme kriterlerine haiz olması, Anabilin Dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, doktora belge", Yabancı Dil belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasına eklemeleri gereklidir. KPDS ve ÜDS'den 55 puan ve üstü, TOEFL ye H3LTS sınavlarında KPDS ve ODS'nin.55 puanına eşit ve Üstünde bir puan kabul edilir.

Öğretini Görevlisi kadrosuna başvuran adayların yüksek lisans mezuna otaalan veya en az 5 (beş) yü mesleki tecrübelerinin bulunması gereklidir. Alan veya Anabilim Dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, onaylı öğrenim belgesi, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ve askerlikle ilişiğinin olmadığım gösterir belgesi iie varsa bilimsel çaiıçma ve yayınlarını eklemeleri gerekmektedir.

Uzman kadrosuna başvuruda bulunan adayların Alanını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, onaylı öğrenim belgesi, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ve askerlikle ilişiğinin olmadığını gösteren belge ile varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını eklemeleri gerekmektedir.

Adaylara Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomalar" Üniversitelerarası Kururca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ; ANABİLİM DALI VE ALANI Unvanı Adet AÇIKLAMA
REKTÖRLÜK   Uzman
2
Oracle ve SQL veri tabanı konusunda deneyimli, linux işletim sistemi, C++, Delphi, ASP/HTML, Java proğramlama dillerini bilen, tercihen Bilgisayar Mühendisi
    Uzman
2
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ    
 
Makine mühendisliği Mekanik Yrd.Doç.
1
 
İnşaat mühendisliği Geoteknik Yrd.Doç.
1
 
EĞİTİM FAKÜLTESİ (NİĞDE)    
 
Eğitim Bilimleri Eğitim Programı ve Öğretimi Yrd.Doç.
1
 
  Eğitim Yönetimi, Tefişi, Planlanması ve Ekonomisi Yrd.Doç.
1
 
FEN-EDBİYAT FAKÜLTESİ (NİĞDE)    
 
Biyoloji Moleküller Biyoloji Yrd.Doç.
1
 
Sosyoloji Kurumlar Sosyoloji Yrd.Doç.
1
 
NİĞDE MESLEK YÜKSEKOKULU   Öğr.Gör.
2
Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak
AKSARAY MÜHENDİSLİKFAKÜLTESİ    
 
Makine Mühendisliği Konstrüksiyon ve İmalat Docent
1
 
Jeodezi ve fotogrametri Kamu Ölçmeleri Yrd. Doç.
1
 
AKSARAY EĞİTİM FAKÜLTESİ    
 
İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Yrd.Doç.
1
Coğrafya
  Fen Bilgisi Eğitimi Yrd.Doç.
1
Kimya
AKSARAY FEN-EDBİYAT FAKÜLTESİ    
 
Kimya Fiziko Kimya Yrd.Doç.
1