Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Aralık 2012 10:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize. 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır.

Adayların. 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.Yardımcı Doçent adaylarının; Yabancı dilini belirten Başvuru Formuna (www.odu.edu.tr adresinden ulaşılabilir), özgeçmişleri, 4 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı suretleri, askerlik durum belgesi ve varsa yabancı dil belgeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir. Adaylar. 2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrası 2 numaralı bendi hükmü gereği, ilgili birimlerce yabancı dil sınavına tabi tutulacaktır. Yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir.

Genel Şartlar;

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı "Hizmet Belgesini" dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ: İlanın Ulusal Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

 

Birimi Bölüm/Anabilim Dalı Unvanı Adet K/D Açıklama
Eğitim Fakültesi İlköğretim/ Okul Öncesi Eğitimi Yrd. Doçent* 1 5 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında doktora yapmış olmak ve üstün yetenekli ilk öğretim öğrencileri üzerine çalışmaları bulunmak.
Eğitim Fakültesi İlköğretim/ Okul Öncesi Eğitimi Yrd. Doçent 1 4 Okul Öncesi Eğitimi veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri / Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yrd. Doçent 1 4 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık veya Psikoloji alanında doktora yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri / Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yrd. Doçent 1 2 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık veya Psikoloji alanında doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Yrd. Doçent 1 3 Sanat ve Tasarım alanında sanatta yeterlilik almış olmak ve sinema alanında çalışmaları bulunmak.
Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Yrd. Doçent 1 3 Çocuk Gelişimi alanında doktora yapmış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Yrd. Doçent 1 3 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında doktora yapmış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Yrd. Doçent 1 2 Beslenme ve Diyetetik alanında doktora yapmış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Yrd. Doçent 1 4 Beslenme ve Diyetetik alanında doktora yapmış olmak.