İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Aralık 2012 09:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN:

Üniversitemiz ilgili Birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla Öğretim Üyeleri alınacaktır. ilanımız Üniversitemiz web sayfasının (www.monu.edu.tr) duyurular kısmında mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür, ilan olunur.

MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR :

YARDIMCI DOÇENTLER

1 - Adaylar dilekçe (yabancı dil belirtilecek) ve ekindeki bütün dosyalarına; öğrenim belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek dört takım dosya ve 6 adet fotoğraf teslim edeceklerdir.

2- 2547 sayılı Kanunda belirtilen koşullan sağlayamayan adayların başvurulan değerlendirmeye alınmayacaktır.

3- Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvurularda Üniversitelerin akademik kadrolara atama için aranan kriterler kapsamında Yükseköğretim Kurulunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse biie söz konusu kadrolara atamalarda herhangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince,Üniversitemizde ayrıca dit sınavı yapılacaktır.

NOT :

1 - Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2- Adaylar sadece bir Anabilim Dalına müracaat edebilirler.

İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde; ilgili birimlere bizzat başvurmaları gerekmektedir.

BİRİM BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DRC. ADEDİ AÇIKLAMA
Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve isleme Teknolojisi   Yrd.Doç . 4 1  
Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Yrd.Doç . 3 1 Bilgisayar ve öğretim Teknolojileri alanında doktora yapmış olmak
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psiko - lojik Danışmanlık Yrd.Doç . 3 1 Meslek Danışmanlığı konusunda doktora yapmış olmat