Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 26 Kasım 2005 00:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü özürlü işçi alım ilanı
Türkiye İş Kurumu Şişli Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerlerine özürlü işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl: Türkiye İş Kurumu Şişli Şube Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı: T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü

Cinsiyeti: Erkek

Öz. EH. Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Yaş Aranılan Diğer Nitelikler
Özürlü Kasap 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu 18-32 Talebin yayınlandığı tarih itibariyle 33 yaşından gün almamış olmak. En az 1 (Bir) yıl deneyimli olmak.
Özürlü Telefon Santral Operatörü 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu 18-32 Talebin yayınlandığı tarih itibariyle 33 yaşından gün almamış olmak. En az 1 (Bir) yıl deneyimli olmak.
Özürlü Ciltçi 1 Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise Mezunu 18-32 Talebin yayınlandığı tarih itibariyle 33 yaşından gün almamış olmak. En az 1 (Bir) yıl deneyimli olmak.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (Sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte) kayıtlı bulundukları veya olacakları kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.