Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2012 10:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTORLUGU'NDEN

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır)

1- Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

2- Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ:

Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, diğer adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir Yardımcı Doçent Adayları için yabancı dil sınavının yer ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir.

Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVANI DERECE ADET AÇIKLAMA

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Doç. Dr. 1 1 Yapı zemin etkileşimi konusunda çalışma yapmış olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Organik Kimya Doç. Dr. 1 1 Organik Kimya alanında doçent unvanı almış olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Zooloji Doç. Dr. 1 1 Hayvan ekofizyolopsi alanında doçent unvanı almış olmak ve balıklarda ağır metal toksikolojisi alanında çalışmış olmak

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim Doç. Dr. 1 1

Eğitim Fakültesi İlköğretim Sınıf Öğretmenliği Doç. Dr. 1 1 Organik Kimya alanında doçent unvanı almış olmak.

Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Yrd.Doç. 3 1 Strok ve diyabet ilişkisi üzerinde çalışması olmak.

Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Yrd.Doç. 3 1 Deneysel hayvan modellerinde nitrik oksit sentetaz ve VEGF konularında çalışması olmak.

Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Yrd.Doç. 3 1 Deneysel hayvan modellerinde elektrik stimulasyonunun flep iyileşmesi konusunda çalışması olmak.

Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Atopik hastalık ve immünglobülin ilişkisi konusunda çalışması olmak.

Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Yrd.Doç. 3 1 Fıbromiyalpli hastalarda serbest radikaller ve oksidatif stres ilişkisi konusunda çalışması olmak.

Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji Yrd.Doç. 3 1 Tenden implantları konusunda deneysel ve klinik çalışmaları olmak.

Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Restoratif Diş Tedavisi Yrd.Doç. 3 1 Diş Hastalıkları tedavisinde doktora yapmış olmak.

Kahta Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Yrd.Doç. 3 1 Bitki fizyolojisi alanında doktora yapmış olmak ve bitkilerde herbistVtoksitesi çalışmış olmak.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yrd.Doç. 3 1