Mersin Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 24 Kasım 2005 00:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mersin Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca öğretim elemanı alınacakta. Başvuru sûresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gündür.

Öğretim Görevlisi ve Okutman kadrosuna başvuran adayların, başvurdukları bölümü belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, öğrenim belgelerinin suretlerini varsa eserlerini, iki adet fotoğraf, bir adet nüfus cüzdanı sureti ve erkeklerde askerlik durum belgesi ile birlikte Öğretim Görevlisi kadrosu için ilgili Yüksekokula, Rektörlük okutman kadrosu içinde Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olan adayların lisans mezunu ve en az beş yıl tecrübe veya yüksek lisans yapmış olmaları gerekmektedir. Öğretim Görevlisi ve Okutman kadrolarına müracaat edenlerin değerlendirilmeleri "Mersin Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri (http://www.mersin.edu.tr/akademik/index.php)" nin 10. ve 11. maddelerine göre yapılacak olup, izlenecek aşamalar adaylara ayrıca bildirilecektir.

  Ünvan Derece Adet Aranan
Şartlar
REKTÖRLÜK Okutman (*) 6 3 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu. Yüksek lisans tercih nedenidir.
ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU
İktisadi ve idari Programlar
Öğr.Gör.
5 1 Fakültelerin işletme Bölümü mezunu

(*)Rektörlük Okutman kadrosuna atanacaklardan iki adedi Üniversitemiz Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve işletmecilik Yüksekokulunda görevlendirilecektir.