T.K.İ. eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 19 Kasım 2005 00:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
T.K.İ. eski hükümlü alım ilanı
Türkiye İş Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daime Statüde Eski Hükümlü Eleman Alınacaktır.

Sıra No :1

Talebi Alan İl :Çanakkale

Kamu Kuruluşunun Adı:T.K.İ. Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü Çan/Çanakkale

Cinsiyet:E/K

Öz.Eh.:Eski Hükümlü

Meslek Adı:Bilgisayar Operatörü

İşgücü Sayısı:1

Eğitim Durumu:Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü

Yaş:18/35

Aranılan Diğer Nitelikler: Erkekler için askerliğini yapmış ve 1/1/1972 tarihinden sonra doğmuş olmak. Devletin Şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakcılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü olmamak.

ARANAN KOŞULLAR :

1 - 2004 KPSS sınavına girmiş olmak.

2 ? Daimi işçi taleplerine başvuranlardan sınav puan sıralamasına göre iki katına geçmeyecek şekilde öncelikli başvuranlardan açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda belirleme yapılacaktır.

3 ? Aynı işyerinin aynı tarihlerde yayınlanan taleplerine durumu uyan müracaatçıların sadece bir talebe müracaatları kabul edilecektir.

4 ? Durumu talep şartlarına uyan adayların Resmi Gazete?de ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kurum ünitelerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi resmi tatil veya hafta sonuna rastlaması durumunda bir sonraki işgünü başvurular kabul edilecektir.