Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Aralık 2012 11:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, 2547 sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"ne göre başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri üç adet fotoğraf, Doçentlik Başarı Belgesi, nüfus cüzdan sureti, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri, askerlik durum belgesi fotokopisi, özgeçmiş, yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilecek) ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, 2547 sayılı Kanunda belirtilen asgari koşullara sahip olmalıdır. Adaylar; başvuracakları Anabilim Dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri 3 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doktora belgesi, lisans, yüksek lisans diploma fotokopileri, askerlik durum belgesi, özgeçmiş, yayın listesiyle bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomalarının denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Birim / Bölüm / AnabilimDalı   Doç. (Adet) Yrd.Doç . (Adet)
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
FELSEFE SİSTEMATİK FaSEFE VE MANTIK   1
SOSYOLOJİ GENEL SOSYOLOJİ VE METODOLOJİ 1  
TARİH YAKINÇAĞ TARİHİ 1  
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI YENİ TÜRK EDEBİYATI   1
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ      
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ İŞ HUKUKU VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU   1
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 1