Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Aralık 2012 09:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Eğitim Fakültesine, 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesine göre aşağıda belirtilen bölüm ve anabilim dallarına öğretim üyesi alınacaktır.

Doçent kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri, Doçentlik Belgesi örneği ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) adet dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Daire Başkanlığına müracaat edeceklerdir.

İlana müracaat edecek adayların ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesi, Yayın dosyası tanzim listesi ve özgeçmiş formatı, Üniversitemizin http://pdb.mehmetakif.edu.tr/ İnternet adresinden temin edilebilir.

Birimi/ Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Derecesi Adedi Niteliği
Eğitim Fakültesi        
İlköğretim Sosyal Bilg . Eğitimi Doçent 1 1 Aksu Çayı Havzası Jeomorfolojisi konusunda doktora yapmış olmak ve Fiziki Coğrafya konusunda çalışmalar yapmış olmak.
İlköğretim Sosyal Bilg . Eğitimi Doçent 1 1 İnönü Dönemi ile ilgili çalışmalar yapmış olmak, Atatürk İnkılapları ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında doçentlik unvanına sahip olmak.
Gıda işleme Et ve Ürünleri Tek. Prog . Yrd.Doç . 3 1 Küçükbaş Hayvanlarda Karkas ve el Verimi üzerinde Çalışma yapmış olmak.