Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Aralık 2012 08:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

a) Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişleri, doçentlik belgesi, hizmet belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı (Profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

b) Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, hizmet belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

AÇIKLAMALAR:

1) Bütün adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

2) İlgili kadrolara müracaat edeceklerin belirtilen kadro derecelerine atanabilme yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

3) Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

4) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5) Profesör ve Doçent kadrolarına müracaat eden adaylar yayın dosyaları için Personel Dairesi Başkanlığı'ndan gönderim kutusu temin edebilirler.

6) Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından müracaat edecekler için istenmektedir.

7) Mühendislik Fakültesine müracaat edecek bütün adayların "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmesi gerekmektedir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ABD UNVAN DRC AD. AÇIKLAMA
Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi Doçent 2 1 Türkçe Eğitimi alanında doçentliğini almış olmak. Fonetik temelli Türkçe Eğitimi çalışmaları olmak.
Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilg . Eğ. Doçent 1 1 Biyoloji Eğitimi alanında doçentliğini almış olmak, Biyoloji ve çevre eğitiminde çalışmaları olmak.
Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilg . Eğ. Doçent 2 1 Kimya Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak. Fen Bilgisi Eğitimi alanında Doçentliğini almış olmak; kavram yanılgıları ve öğrenme stilleri konularında çalışmaları olmak.
             
Fen Fakültesi Kimya Kimya Profesör 1 1 Fotokatalitik oksidasyon , elektrokoagülasyon ve adsorpsiyon konularında çalışmaları ve yayınları olmak.
Fen Fakültesi Biyoloji Biyoloji Profesör 1 1 Balık sistematiği ve Akuatik toksikoloji konusunda çalışmaları olmak.
             
Güzel San.Fak . Seramik Seramik Doçent 2 1 Plastik Sanatlar/Seramik alanında doçentliğini almış olmak. Dekor Teknikleri ve Seramik Baskı Yöntemleri konusunda çalışmaları olmak.
             
İktisadi ve İda.Bil .Fak . İktisat İktisat Profesör 1 1 Turizm ekonomisi alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İda.Bil .Fak . İktisat İktisat Doçent 2 1 Uluslararası iktisat ve gelişme iktisadı alanında doçentliğini almış olmak; uluslararası göç, kent ekonomisi ve turizm konularında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İda.Bil .Fak . İşletme İşletme Doçent 2 1 Muhasebe alanında doçentliğini almış olmak; uluslararası muhasebe uygulamalarıyla ilgili çalışmaları olmak.
İktisadi ve İda.Bil .Fak . Çalışma Ek.ve End.İliş . Çalışma Ek.ve End.İliş . Doçent 3 1 Sosyal politika alanında doçentliğini almış olmak; kadın istihdamı ve uluslararası göç konularında çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Ağaç İşl.End .Müh . Ağaç İşl.End .Müh . Doçent 3 1 Mobilya ve Dekorasyon Teknolojileri Eğitimi alanında Doçentliğini almış olmak. Ağaç Malzemenin korunması üzerine çalışmaları olmak.
             
Tıp Fak. Temel Tıp Bil. T.Biyokimya Doçent 1 1 Tıp Fakültesi mezunu ve uzman olmak. NMDA reseptörleri ile çalışmaları olmak.
             
Mühendislik Fak. Maden Müh. Maden Müh. Doçent 2 1 Sonlu elemanlar yöntemi ile tünel tasarımı konusunda çalışmalar yapmış olmak.
             
Muğla Sağlık YO Fizyoterapi ve Rehabilitasyon   Doçent 3 1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında Doçentlik belgesine sahip olmak, kardio pulmoner rehabilitasyon üzerine çalışmaları olmak.
Muğla Sağlık YO Hemşirelik   Doçent 2 1 Halk Sağlığı Hemşireliği alanında Doçentlik belgesine sahip olmak, Sokak çocukları ve sokakta çalışan çocuklar ile ilgili çalışmaları olmak.
Muğla Sağlık YO Hemşirelik   Doçent 2 1 Konsültasyon- Liyezon psikiyatrisi ve Sosyal Psikiyatri alanlarında çalışmaları olmak.
             
Turizm İşl.ve Ot.YO . Konaklama İşl.   Doçent 3 1 Turizm alanında doçent olmak ve çatışma yönetimi konusunda çalışmaları olmak.