Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 12 Kasım 2005 00:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 Sayıh Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz'e Öğretim Elemanı alınacaktır.

1- Profesör kadrosu için adaylann başvuru dilekçelerine özgeçmişini, Ntifus Cüzdanı fotokopisini, 2 fotoğrafim, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-dğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel "Dairesi Başkaniığı'na başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent kadrosu için adaylann baş¥uru dilekçelerine özgeçmişlerini, Ntfus Cüzdanı fotokopisini, 2 fotoğrafim. Doçentlik Belgesini veya Noterden onaylı suretini, yayın listesini, bilimsel çalışma*ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı" başvurmaları gerekmektedir.

3- Öğretim Görevlisi Kadrosuna başvuran adayların Yüksek lisans Mezunu olmaları ve aşağıda belirtilen koşullara aymak şartıyla sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Ntrflıs Cüzdanı fotokopisi, eserlerini, hizmet ve öğrenim belgelerini ekleyerek 2 fotoğraf ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmalan gerekmektedir.

4- Öğretim Görevlisi Kadrosuna Başvuracak Erkek adayiar için askerliğini yapmış olmak.

5- Atamalarda Oniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Akademik Personelin Atanma ve Yükseltilmesi Kriterleri" dikkate alınacaktır, ayrıntılı "bilgi (www.persotteisakarya.edtt.tr) adresinden temin, edilebilir.

Son başvuru tarihi ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir

 

İLGİLİ BİRİM PROF. DOÇ. ÖĞR. GÖR.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Maliye Bölümü
Mali İktisat Anabilim Dalı
1    
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Turizm işletmeciliği Anabilim Dalı
  1  
TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
Yapı Eğitimi Bolümü
Yapı Eğitimi Anabilim Dalı
1    
SAĞLIK YÜKSEKOKULU
Hemşirelik Bölümü
Hemşirelik Anabilim Dalı (Onkoloji Hemşireliğinde tecrübeli olmak=)
    l