Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Aralık 2012 08:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun 23. 25. ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgeleri, yayın listesi ile (6) altı takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek,

Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgeleri, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, lisans, yüksek lisans, doktora, yayın listesi ile (4) dört takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, daha sonra adaylara duyurulacaktır.

Bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuracak adayların Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer alan ilan ekindeki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Ünvanı Derece Adet Açıklamalar
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji Profesör 1 1 Bakteriyoloji alanında doçentliğini almış olmak.
Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Dili Profesör 1 1 Kazak Türkçesi üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Fizik Genel Fizik Doçent 1 1 İyonize Olmuş Hidrojen Bölgeleri alanında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği   Doçent 3 1 Geoteknik alanında doçentlik Unvanını almış olmak.
Gıda Mühendisliği   Yrd.Doç.Dr . 5 1 Mühendislik Fakültelerinin Gıda Mühendisliği Bölümünde doktora yapmış ve enzim üretimi optimizasyonu alanında çalışmalar yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri Profesör 1 1 Yönetim ve Organizasyon alanında doçentliğini almış olmak.
İşletme Sayısal Yöntemler Doçent 1 1 Sayısal Yöntemler Bilim Dalı İstatistik alanında doktora yapmış olmak.
İşletme Muhasebe ve Finans Yrd.Doç.Dr . 4 1 İşletme Anabilim Dalı Doktora derecesine sahip ve Muhasebe alanında çalışmalar yapmış olmak.
Yönetim Bilişim Sistemleri Yönetim Bilişim Sistemleri Yrd.Doç.Dr . 4 1 Sayısal Yöntemler alanında doktora yapmış olmak.
Kamu Yönetimi   Yrd.Doç.Dr . 3 1 Siyasal İletişim, Siyasal karar alma süreci konularında çalışmalar yapmış olmak.
İktisat İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Yrd.Doç.Dr . 4 1 Bankacılık alanında doktora yapmış olmak.
Yabancı Diller Yüksekokulu     Yrd.Doç.Dr . 4 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı, İngiliz Dilbilim alanında doktora yapmış olmak.