Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Aralık 2012 07:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekmektedir. Adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adaylar, anabilim dallarını belirten dilekçelerinin ekinde özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, 4 adet fotoğraf, diplomalarının tasdikli sureti (lisans, yüksek lisans ve doktora), doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir.

2 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, diplomalarının tasdikli sureti (lisans, yüksek lisans ve doktora), nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

3 - Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran tüm adaylar 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

4 - Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

EĞİTİM FAKÜLTESİ
BÖLÜM/ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Eğitim Bilimleri/Eğitim Programları ve Öğretim Doçent 1 1 İnsan Hakları ve Demokrasi Eğitimi ve Yöntemleri üzerinde çalışmış olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
BÖLÜM/ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Biyoloji Doçent 1 1 Alglerin sistematiği, ekolojisi ve FTIR spektroskopisi yöntemi ile makromoleküler yapıları üzerine çalışmış olmak.
Matematik/Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Yardımcı Doçent 1 1 Genelleştirilmiş ağırlıklı MORREY uzaylarında çalışmış olmak.
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
BÖLÜM/ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Yardımcı Doçent 5 1 Helyum kırınım metoduyla kendiliğinden düzenlenmiş ince film malzemelerin deneysel incelenmesi konusunda çalışmış olmak.
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Yardımcı Doçent 5 1 Süper iletkenlerin mikrodalga yüzey direnci ve mekaniksel özellikleri konusunda çalışmış olmak.
Gıda Mühendisliği/Gıda Teknolojisi Yardımcı Doçent 1 1 MMP-13 inhibisyonu için doksisiklin yüklü mikroküre optimizayonu konusunda çalışmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
BÖLÜM/ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
İşletme Yardımcı Doçent 1 1 Muhasebede takdir yetkisi ve denetimde takdir farklılıkları üzerine çalışmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ
BÖLÜM/ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Cerrahi Tıp Bilimleri /Üroloji Yardımcı Doçent 1 1 Organa genitalia masculina augmentasyonu üzerine deneysel çalışmaları olmak.
MESLEK YÜKSEKOKULU
BÖLÜM/ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Teknik Programlar Yardımcı Doçent 4 1 Neuroptera ( Planipennia ) faunası üzerine taksonomik çalışmalar yapmış olmak