Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 03 Aralık 2012 07:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 25.ve 23. maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği asgari şartlara haiz, Öğretim Üyeleri (Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına) alınacaktır.

Başvuru Şartları:

* Doçent kadroları için, başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, Doçentlik Belgelerinin fotokopisi, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört (4) takım dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent kadroları için, , başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, Doktora Belgelerinin fotokopisi, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört (4) takım dosya ile ilgili birimlere başvuruda bulunulması gerekmektedir.

* Yardımcı Doçent adayları için 2547 sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince ayrıca Üniversitemizde başvuru belgesinde belirtmiş olduğu yabancı dilden yabancı dil sınavı yapılacaktır.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir

Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün, mesai bitimidir, Süresi içinde yapılmayan ve posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru formunu web http://www.adanabtu.edu.tr adresinden alarak başvuracaklardır.

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Duyurulur.

Rektörlük: 0 322 455 00 00

Birimi Bölümü Unvanı Derece Adet İlan Niteliği
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü lisans mezunu olmak, Ultra geniş bantlı haberleşme sistemlerinde Anten dizileri konusunda doktora yapmış olmak.
Gıda Mühendisliği Doçent 1 1 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü lisans mezunu olmak ve Turunçgil meyvelerinde enzimatik yolla kabuk -dilim zarı soyma ve limonin acılığının giderilmesi konusunda çalışmaları bulunmak
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Doçent 1 1 Gıda Müh. Bölümü lisans mezunu olmak ve gıdalardaki fenol bileşikleri, aroma maddeleri ve antioksidan kapasiteleri konusunda çalışmaları bulunmak.
Gıda Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Gıda Müh. Bölümü lisans mezunu olmak, konvansiyonel ve Mikrodalga kızartma teknikleri ve MRI tekniği kullanılarak ısı haritasının çıkarılması konusunda doktora yapmış olmak.
Gıda Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Gıda Müh. Bölümü Lisans mezunu olmak ve enzimlerin ters misel özütlemesi ile saflaştırılması konusunda doktora yapmış olmak.
Gıda Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Gıda Müh. Bölümü lisans mezunu olmak ve çiğ sütlerde laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve moleküler karakterizasyonu konusunda çalışmaları bulunmak.
Biyomühendislik Yard.Doçent 3 1 Kimya Müh. Bölümü lisans mezunu olmak ve Elektromanyetik filitrasyon konusunda doktora yapmış olmak.
Biyomühendislik Yard.Doçent 3 1 Biyomühendislik Bölümü lisans mezunu olmak ve TAF7, C II T A proteinlerinin etkileşimi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Biyomühendislik Yard.Doçent 3 1 İleri moleküler tekniklerin kullanılmasıyla farklı çevresel koşullarda hücre membran lipitleri üreten bakteriler konusunda doktora yapmış olmak.
Makine Mühendisliği Doçent 1 1 Döşemeden ısıtma alanında doktora yapmış olmak ve Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik alanında doçent ünvanına sahip olmak.
Malzeme Mühendisliği Yard.Doçent 3 1 Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Seramik sağlık gereçlerinde damar hatasının giderilmesi konusunda doktora yapmış olmak.
İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yard.Doçent 3 1 Örgütlerde çift yeteneklilik, öğrenme, liderlik ve performans arası ilişkiler konusunda çalışmalar yapmış olmak.
  Yönetim Bilişim Sistemleri Yard.Doçent 3 1 Örgütsel adalet konusunda çalışmalar yapmış olmak.
13