Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 17 Ekim 2005 00:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuruda bulunacak adaylar, yazışma adreslerini içeren dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim durumlarını gösterir belge ve nüfus cüzdanı örneğini ekleyerek ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylar dilekçelerinde başvurdukları bölüm/anabilim dallarını belirteceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adayların; yukarıda belirtilen başvuru evraklarına ek olarak bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini kapsayan 4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar hangi yabancı dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde (varsa merkezi yabancı dil başarı belgesini veya KPDS, ÜDS sınav sonuç belgelerini ekleyerek) belirteceklerdir. KPDS ve ÜDS'den başarılı olanlar, yabancı dil sınavından muaf tutulacaklardır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların yabancı dil sınav tarihi müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuruda bulunacak adayların Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerindeki şartları taşımaları gerekmektedir.
Öğretim Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adaylardan; Fakültelerimiz ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kadrolarına başvuracak adayların Yüksek Lisans mezunu olmaları, Meslek Yüksekokullarımızın kadrolarına başvuracak adayların ise kadrolarının karşısında özel bir şart belirtilmediği takdirde lisans mezunu ve en az beş yıl tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.

Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların; LES sonuç belgesini, (başvuracağı alana göre; sayısal, sözel ve eşit ağırlıklı puanların birinden en az 45 puan almış olacaktır) öğrenciliği sırasında uyarma cezası dışında herhangi bir disiplin cezası almadıklarına ilişkin belgeleri dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir. Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların ilgili alanda lisans mezunu olmaları şart olup, başvuru tarihi itibariyle 27 yaşından gün almamış olmaları (Diş Hekimliği ve Veteriner Fakültesi kadroları hariç) gerekmektedir. Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adaylardan lisansüstü eğitim yapanlar ile mezun olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. (Atananların lisansüstü eğitimleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Araştırma Görevlileri hariç olmak üzere Üniversitemizde yaptırılacaktır.) Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adaylardan; KPDS/ÜDS'den en az (d) alanlar ile Uluslararası geçerliliği olan TOEFL'den en az 450 puan, ILTS'den en az 6 puan (geçerlilikleri 2 yıldır.) alanlar yabancı dil sınavından muaf tutulurlar.

Okutman ve Uzman kadrolarına başvuracak adayların ilgili alanda lisans mezunu olmaları ve Uzman kadrolarına başvuracak adayların atanacağı birim ile ilgili birikime sahip olmaları gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

Kadrolara başvuran adayların sınav tarihleri müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.

Diğer personel Kanun'larına tabi olarak çalışmakta olanların 2547 Sayılı Kanuna tabi kadrolara naklen geçişlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'ndan naklen atama izni alındıktan sonra atama yapılabilecektir.
Duyurulur.

BÖLÜM ANABİLİMDALI YRD. DOÇ. ARŞ. GÖR ÖĞR GÖR. AÇIKLAMALAR
TIP FAKÜLTESİ
Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü        
Kadın Hastalıkları ve Doğum 1      
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.
İktisat Bölümü        
İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat   1    
Kamu Yönetimi Bölümü        
Hukuk Bilimleri   1    
VETERİNER FAKÜLTESİ
Hastalıklar ve Klinik Bilimleri Bölümü        
Doğum ve Reprodüksiyon Hastalıkları   1    
HUKUK FAKÜLTESİ
Kamu Hukuku Bölümü        
İdare Hukuku   1    
Özel Hukuk Bölümü        
Roma Hukuku   1    
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Endüstri Mühendisliği Bölümü        
Endüstri Mühendisliği   1    
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü        
Bilgisayar Donanımı     1  
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü        
Telekomünikasyon   1    
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü        
Fransız Dili ve Edebiyatı   1    
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü        
Yeni Türk Edebiyatı   1    
EĞİTİM FAKÜLTESİ        
Türkçe Eğitimi Bölümü        
Türkçe Eğitimi   1    
İlköğretim Bölümü        
Fen Bilgisi Eğitimi   1    
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ        
Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölümü        
Ağız, Diş ve Çene Hastalıkları Cerrahisi   1    
Protetik Diş Tedavisi   1    
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.OKULU
Rekreasyon Bölümü        
Rekreasyon   1    
Antrenörlük Eğitimi Bölümü        
Hareket ve Antrenman Bilimleri     1 Voleybol Antrenörlük Belgesi ve Beden Eğitimi ve Spor Alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olmak .
Hareket ve Antrenman Bilimleri     1 Basketbol Antrenörlük Belgesi ve Beden Eğitimi ve Spor Alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olmak
Hareket ve Antrenman Bilimleri     1 Atletizm Antrenörlük Belgesi ve Beden Eğitimi ve Spor Alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olmak
KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU
Teknik Programlar Bölümü        
Otomotiv     1 Yüksek Lisans Mezunu Olmak.
Mobilya ve Dekorasyon     1 Yüksek Lisans Mezunu Olmak.
El Sanatları     1 Yüksek Lisans Mezunu Olmak.
Elektronik Haberleşme     1 Yüksek Lisans Mezunu Olmak.
KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU
Teknik Programlar Bölümü        
Hazır Giyim     1