Memurlar.Net

SPK Lisanslama sınav ilanı

İlan Giriş : 2005-10-17T00:04
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14
SPK Lisanslama sınav ilanı

SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ LİSANSLAMA SINAVLARI

SINAVLAR

Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel Düzey Sınavı, Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Sınavı, Türev Araçlar Sınavı, Değerleme Uzmanlığı Sınavı, Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Sınavı ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Sınavı yapılacaktır.

SINAVLARA İLİŞKİN BİLGİLER VE KAYIT FORMU

Sınavlara başvuru şekli, başvuruda istenecek belgeler, sınavlara katılacak adaylarda aranacak nitelikler ve sınavlara ilişkin ayrıntılı bilgiler http://www.spk.gov.tr internet adresinin "Lisanslama Sınavları" başlığı atanda bulunan Sınav Kılavuzunda yer almaktadır.

Sınavlara başvuracak adayların http://spk.anadolu.edu.tr adresinde yer alan Kayıt Formunu internet üzerinden doldurmaları gerekmektedir.

75 YTL / 75 000 000 TL (yetmiş beş YTL / yetmiş beş milyon TL) tutarındaki sınav ücretinin, Türkiye Vakıflar Bankası Şubelerine "Kurum Tahsilatları" menüsünden 039 işlem kodlu hesaba, T.C. kimlik numarası, ad ve soyad belirtilerek ödenmesi gerekmektedir. Bu ödemeler için EFT kabul edilmeyecektir. Ödemenin yapıldığına ilişkin dekontun istenen diğer belgeler ile birlikte Kayıt Formuna eklenerek aşağıda belirtilen adrese iadeli taahhütlü olarak postalanması zorunludur.

Anadolu Üniversitesi
Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi
(Sınav Hizmetleri)
Yunus Emre Kampusu
26470 Eskişehir

BAŞVURU TARİHİ
Sınavlara başvurular 17.10.2005 -11.11.2005 tarihleri arasında yapılacaktır.

14.11.2005 tarihi mesai saati bitimine kadar yukanda belirtilen adrese ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

SINAV YERLERİ TARİHLERİ VE SAATLERİ
1- Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel Düzey Sınavı
21 Ocak 2006 Cumartesi
(Bu sınavın "Takas ve ve Operasyon İşlemleri" başlıklı bölümü öğleden sonra 14.30'da başlayacak oturumda yapılacaktır.)

2- Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Sınavı
22 Ocak 2006 Pazar

3- Türev Araçlar Sınavı
21 Ocak 2006 Cumartesi (4 modül) W
22 Ocak 2006 Pazar (4 modül) A

4- Değerleme Uzmanlığı Sınavı * 22 Ocak 2006 Pazar

5- Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Sınavı
21 Ocak 2006 Cumartesi (3 modül)
22 Ocak 2006 Pazar (l modül)

6- Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Sınavı
21 Ocak 2006 Cumartesi (2 modül)
22 Ocak 2006 Pazar (l modül)
günlerinde Ankara, İstanbul, izmir ve Adana'da yapılacaktır.

Sınavların sabah oturumları 09.30, öğleden sonra oturumları 14.30'da başlamaktadır. Sınav yerleri sınava giriş belgelerinde belirtilecektir.

Memurlar.Net
Memurlar.Net
2 hafta önce Atatürk Üniversitesi 210 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce Karayolları Genel Müdürlüğü 43 İşçi Alacak 2 hafta önce Merkez Bankası 50 güvenlik görevlisi ve 3 grafiker alacak 3 hafta önce Lüleburgaz Belediyesi 16 memur alacak 3 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta memuru alacak 1 ay önce Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi 31 memur alacak- Güncellendi 6 gün önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Eski Hükümlü 360 İşçi Alacak 2 hafta önce Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı 24 personel alacak 5 gün önce Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 6 gün önce Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı