Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Kasım 2012 07:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilım Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Üniversitemize başvuran tüm Yardımcı Doçentlerin yabancı dil sınavları daha sonra ınternet sitemizde duyurulacaktır.

Başvuracak Adaylardan;

1 - Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilım dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın stelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına ;

2-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvurdukları Anabilim Dallarını ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, iki adet fotoğraf ve doktora diploıalarının tasdikli örneği, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme puan bildirim formunu (internet sitemizde yer almaktadır) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı, başvurdukları akülte Dekanlığına; Teslim edeceklerdir .

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır, ilan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliöinin onavlanmıs olması ve belaelendırılmesı aerekmektedır.

DUYURULUR.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALJ ÜNVANI DERECE ADtUl AÇIKLAMALAR
Aydın İktisat Fakültesi Avrupa Birliği ilişkileri Avrupa Birtiği ilişkileri Yrd.Doç. 5 1 Avrupa Birliği, Ekonomik Entekrasyonlar ve Dış'ftcaret konuterında çalışmaları olmak.
Dış Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler DiS Hastalıkları ve Tedavisi Yrd.Doc. 5 ¦1 Ozonun farklı Restoratif Materyallerin Mine ve Dentine bağlanma dayanımı üzerine etkisi konusunda çalışması olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Ortodonti Yrd.Doç. 3 1 Masseter kasının repozisyonu ve iskeletsel büyüme üzerine etkileri konusunda çalışmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Katıhal Fiziği Doçent 3 1 Grafin ve silicene gibi iki boyutlu yapılarla ilgili SCI kapsamında yayınlan bulunmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Topoloji Doçent 1 1 Simetrfc Riemann yüzeyleri konusunda çalışmaları olmak
Nazilli ikt.veidr.Bil.Fak. Sosyal Hizmetler   Yrd.Doc. 4 1 Avrupa siyasi partiler yapısı konusunda doktora yapmış olmak. Kamu Yönetimi, hizmet içi eğitim alanında çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Biyofizik Yrd.Doç. 3 1 Kızılötesi spektroskopisi ve mikrospektroskopisinm biyolojik sistemlere uygulanması konusunda deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Enfeksiyon Hastalıktan Doçent 1 1 Diyabetik Ayak Infeksiyonları ile İlgili Çalışmaları/Yayınları Bulunmak.
Tıp Fakültesi Cerrahı Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Şaşılık cerrahisinin oküler kan akımı üzerine etkisi ve katarakt cerrahisi ile ilgili çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimlen iç Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Romatoid Artiritli Hastalarda akciğer tutulumunun serum anticcp düzeyleri ve hastalık aktivitesi ile korelasyonu üzerine çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Yrd.Doç. 3 1 Yağ dokusu kaynaklı kök hücre konusunda çalısmalan olmak.
Yabancı Diller YO. - - Yrd.Doç. 3 1 ingilizcenin ikinci dil olarak öğretildiği sınıflarda teknolojinin kullanımı ile ilgili çalışması olmak.
Ziraat Fakültesi Tanmsal Biyoteknoloji Tanmsal Biyoteknoloji Yrd.Doç. 3 1 Testudo cinsi mtDNA varyasyonu üzerine çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Tanmsal Yapılar ve Sulama Doçent 1 1 Su Kalitesi, rtidro-klımatik zamansal-mekansal değişkenlik alanında çalışmaları olmak
Turizm İşlt.ve Ot.YO. Turizm Rehberliği Turizm Rehberliği Doçent 1 1 Doçentliğini Pazarlama alanında almış, Turizm Pazarlaması üzerine çalışmalan olmak.