Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Kasım 2012 08:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizinçeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve AtamaYönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ÖğretimÜyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesinegöre aşağıda belirtilen anabilim dallarına öğretim üyesi alınacaktır.Başvuracak adaylar;

Profesör kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirtendilekçelerine özgeçmiş ve yayın listesi, Doçentlik Belgesi, Bilimsel Çalışma veYayınlarını kapsayan eserlerden 6 (altı) adet dosyayı ekleyerek RektörlükPersonel Dairesi Başkanlığına;

Doçent kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirtendilekçelerine özgeçmişleri, Doçentlik Belgesi örneği ve yayın listesi ilebirlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) adetdosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaatedeceklerdir.

İlana müracaat edecek adayların ilanınyayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) güniçerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

Postadameydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınandiplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim ÜyeliğiKadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesi, Yayındosyası tanzim listesi ve özgeçmiş formatı, Üniversitemizin http://pdb.mehmetakif.edu.tr/İnternet adresinden temin edilebilir.

Birimi/Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Derecesi Adedi Niteliği

Eğitim Fakültesi

Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Profesör 1 1 Güzel Sanatlar Müzik alanında doçentliğini almış ve Ses Eğitimi, Koro alanlarında çalışma yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Doçent 1 1 Müzik Eğitimi alanında doçentliğini almış ve Keman Eğitimi alanında çalışmalar yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Doçent 1 1 Müzik Eğitimi alanında doçentliğini almış ve Viyola alanında çalışmalar yapmış olmak.
İlköğretim Sınıf Eğitimi Doçent 1 1 Beşeri ve Ekonomik Coğrafya alanında doktora yapmış olmak ve alanında çalışmalarda bulunmuş olmak.

Veteriner Fakültesi

Zootekni ve Hayvan Besleme Hayvan Besleme ve Beslenme Hast . Profesör 1 1 Aspir ve Pamuk Tohumu ile ilgili çalışma yapmış olmak.  
 
Klinik Öncesi Bilimler Farmakoloji ve Toksikoloji Doçent 1 1 Sebzelerde ve Yem Bitkilerinde Kadmiyum ve Kurşunla Komtaminasyon konusunda çalışma yapmış olmak.  
 
Besin Hijyeni ve Teknolojisi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Doçent 1 1 Cryptosporiduim ile Gıdalarda B. Cereus konusunda çalışmaları olmak.  
 

Fen Edebiyat Fakültesi

Biyoloji Zooloji Doçent 2 1 Ornitoloji Konusunda doktora yapmış olmak, Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda çalışma yapmak.  
 

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Gıda Müh. Gıda Teknolojisi Doçent 1 1 Doktorasını Probiyotik Peynir Üretimi alanında yapmış, Doçentliğini Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında yapmış olmak.  
 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Doçent 1 1 Spor, Sağlık alanında doktora yapmış ve Psiko Motor Gelişim alanında çalışma yapmış olmak.