Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Kasım 2012 07:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bartın Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; başvuru formu ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgesi,

Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 3 adet Fotoğraf ve Yayın Listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile başvuracaklardır.

GENEL AÇIKLAMALAR:

*Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

*Adaylar ilana başvurularını ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde belirtilen birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir.

*Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi istenilen belgelerin bir tanesi eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

*Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*Adayların, bütün yayın dosyalarında yüksek lisans tezi, doktora tezi, özgeçmiş, yayın listesi ve eğitim durumlarına ilişkin belgelerle birlikte yayınlarını ve özgeçmişlerini içeren bir CD veya DVD'yi başvuracakları birime teslim etmeleri gerekmektedir."

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Duyurulur.

BİRİM/BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET İLANDA ARANAN ŞARTLAR
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Türk Dili ve Edebiyatı Türk Halk Edebiyatı Doçent 3 1  
EĞİTİM FAKÜLTESİ
Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretimi Doçent 2 1 İlgili alanda Doçent olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
İnşaat Mühendisliği Yapı Doçent 2 1 Yapı Malzemeleri çalışmış olmak.
ORMAN FAKÜLTESİ
Orman Endüstri Mühendisliği Orman Biyolojisi ve Odun Kor. Tekn . Doçent 3 1 Orman Biyolojisi ve Odun Koruma Teknolojisi Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.
Peyzaj Mimarlığı Peyzaj Planlama ve Tasarım Doçent 1 1 Mimarlık temel alanında, tasarım/planlama/proje uygulama alanlarında doçentlik unvanını almış olmak.
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
Rekreasyon Rekreasyon Doçent 3 1 Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi bilim alanında Doçent unvanına sahip olmak.