Hava kuvvetleri Komutanlığı Sivil Memur Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Eylül 2005 19:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hava kuvvetleri Komutanlığı Sivil Memur Alım İlanı

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

SİVİL MEMUR ALIMI DUYURUSU

1. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı ile Bağlı Birlik ve Kurumlarında istihdam edilmek üzere "Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik? hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda sınıfı, tahsili, atandırılacağı il adı, cinsiyeti ve miktarları yazılı unvanlardan açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

2. ALINACAK MEMUR KADROLARININ

ÜNVANI TOPLAM ALINACAK PERSONEL MİKTARI PERSONELDE ARANILAN NİTELİKLER İSTENİLEN KPSS PUANI: ATAMA YAPILACAK İLLER
Elektrik Mühendisi 3 Fakültelerin Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. KPSSP3 MERZİFON-BALIKESİR-DİYARBAKIR
Makine Mühendisi 4 Fakültelerin Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olmak.   MERZİFON-BANDIRMA-DİYARBAKIR-BALIKESİR
Klima Soğutma Havalandırma Teknikeri 1 2 Yıllık Yüksek Okulların İklimlendirme Soğutma Bölümü mezunu olmak. KPSSP93 MERZİFON

SINIFI: THS
CİNSİYETİ: E

3. BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANAN ŞART VE NİTELİKLER
a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinde belirtilen genel şartlar(A bendinin 6 ncı fıkrası hariç) ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı için aranan özel şartlara sahip olmak,

b. 2004 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS-2004) girmiş olmak ve ünvanların karşılarında belirtilen puan türlerinden, Teknikerlik için en az 60 puan, Mühendislik için en az 75 puan almış olmak. (Mühendisler için ingilizce bilmek tercih sebebi olup, mülakat sırasında sözlü olarak değerlendirmeye etki edecektir.)

c. İlan edilen ünvanlar için son olarak mezun olunan okul itibariyle istenen öğrenim şartını taşımak.

ç. Başvuru tarihi son günü (07 Ekim 2005) itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 31 yaşından gün almamış olmak (07 Ekim 1975 - 07 Ekim 1987 tarihleri arasında doğmak)

d. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak. (Uzman çavuş olarak görev yapan veya halen çalışanların müracaatı kabul edilmeyecektir.)

e. Başvuru tarihi son günü (07 Ekim 2005) itibariyle erkek adayların, muvazzaf askerlik hizmetini normal süresi içinde fiilen tamamlamış olmak.

f. Sevk edilecekleri Askeri Hastaneden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine göre ?TSK.lerinde Sivil Memur Adayı Olur? kararlı sağlık raporu almış olmak.

g. Değerlendirmede başarılı olan adaylar için yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.


4. BAŞVURULAR
a. Başvurular (www.hvkk.tsk.mil.tr.) Internet adresine yapılacak olup, 01 EKİM 2005 Cumartesi günü saat 09.00?da başlayıp 07 EKİM 2005 Cuma günü saat 17.00?de sona erecektir.

b. İnternetten başvuru yapamayanlara (başvuru süresi müddetince) müracaatları halinde yardımcı olunacak, posta yoluyla yapılacak müracaatlar ise dikkate alınmayacaktır.

c. Anlaşılmayan konular için 0312 4142174 - 4143283 - 4142702 - 4142032 numaralı telefonlar aranabilecek veya [email protected]? e-mail adresinden yardım alınabilecektir.

5. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI
Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan, her ünvan için belirlenen miktarın (4) katı kadar aday merkezi sınav sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlanarak değerlendirilmeye (uygulamalı sınav ve/veya mülakat) alınmak üzere Internet aracılığı ile en geç 13 EKİM 2005 tarihinde ilan edilecektir.

6. BELGE KONTROL YERİ, TARİHİ VE SAATİ
a. Uygulama/Mülakat sınavına katılacağı belirlenen ve Internet aracılığı ile duyurulan adaylar 7 nci maddede yazılı belgelerle birlikte başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilmek üzere; 17 Ekim 2005 tarihinde 08.00-17.00 saatleri arasında şahsen Hava Kuvvetleri Komutanlığı Nizamiyesine (Bakanlıklar/ANKARA) başvuruda bulunacaklardır. Daha sonra veya posta yoluyla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

b. Müracaat etmeyen adayların yerine puan sırasına göre en yüksek puana sahip aday/adaylara, verdikleri telefon veya e-mail aracılığı ile çağrı yapılabilecektir.

7. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERDEN İSTENEN BELGELER
a. KPSS-2004 Sonuç Belgesi Aslı ve Fotokopisi

b. İş Talep Formu (Internette doldurularak çıktısı alınabilir veya Hv.K.K.lığına gelince doldurulabilir)

c. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

ç. Terhis Belgesi Fotokopisi,

d. Son iki ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

d. En son okuduğu okula ait Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) aslı ve fotokopisi,

e. Adli Sicil Kaydı,

8. UYGULAMALI SINAV, MÜLAKAT VE SINAV SONUÇLARI
Başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilen adaylar aşağıda gösterilen tarihlerde uygulama/mülakat sınavına katılacaktır. (Mühendislerin İngilizce bilgileri sözlü olarak mülakat sırasında yetkili personel tarafından ölçülecek olup değerlendirme notunda dikkate alınacaktır.)

Ünvanı Uygulama Tarih ve Saati Mülakat Tarihi ve Saati Uyg./Mülakat Sınav Yeri
Elektrik Mühendisi, Makine Mühendisi   19 Ekim 2005 Saat:09.00 Hv.K.K.lığı Nizamiyesi Bakanlıklar-Ankara
Klm.Soğ.Hav.Teknikeri 18 Ekim 2005 Saat:08.00 18 Ekim 2005 Saat:14.00 Hv.K.K.lığı Nizamiyesi Bakanlıklar-Ankara

a. Başvuruda aranan koşullardan herhangi birini taşımadığı veya kaybedildiği sonradan tespit edilenler hakkında alım işlemi iptal edilecektir.

b. Yedek kazanan adayların hakkı aynı ünvandan yeni bir sınav açılana kadar geçerli olup, bu süre içerisinde diğer garnizonlar için çıkacak ihtiyaçlar da, yedek adaylara teklif getirilmek suretiyle istekli olanlardan karşılanacaktır.

c. Değerlendirme sonuçları en geç 10 gün içinde adayların adreslerine yazılı olarak tebligat yapılmak üzere gönderilecektir.