Ankara Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 26 Eylül 2005 00:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ankara Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Anabilim dalında açık bulunan doçent kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Doçentlik kadrosuna başvuracakların; Rektörlük Personel Daire Başkanlığına bir dilekçe, ekinde öğrenim durumlarını gösterir belge (onaylı sureti), doçentlik belgelerini (onaylı sureti), özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı örneğini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icra olunan eserlerini ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans bilim uzmanlığı çalışmalarını, Üniversiteler veya Yüksek Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan eserlerini 4 takım halinde vermeleri gerekmektedir.

Doçent kadrosuna daimi statüye göre atama yapılacak olup, adayların "Ankara Üniversitesi Yardımcı Doçentliğe ve Doçentlik Kadrosuna Atanma ile Profesörlüğe Yükseltilme ve Atanma İlkeleri"nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir.

1 ? Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır.

2 ? Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3 ? Doçent kadrosuna başvurular için Rektörlükçe, yapılacak ön (şekli) incelemeye göre İlkede öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin başvuruları işleme konulmayıp başvuru belgeleri iade edilecektir. (Söz konusu İlkede yer alan ÜDS puanı bu ilanda 65 olarak aranacaktır.*)


Not:İlanımıza ve (*) ilgili açıklamalara http://www.ankara.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ

ANABİLİM DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

ECZACILIK FAKÜLTESİ

Analitik Kimya

Doçent

1