Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Ekim 2012 08:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı tıktır. Başvuracak adaş ların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kumlu nca onaylanmış olması .). 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.

Doçent kadroları devamlı statüde olup. başvuracak adaylar dilekçelerinde (http://www.izumushane.edu.tr/dosya/ogretim üyesi basvuru.doc) başvurdukları anabilim dalını belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diplomaları ( lisans, yüksek lisans, doktora ). doçentlik sınavını başardığına ilişkin belge ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde klerdir. ( Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde Gümüşhane Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postada meydana gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların Yabancı Dil Sınav yeri ve tarihleri daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.

Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile ilgili koşulları sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.

İlgililere duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI KADRO DER. KADRO ADEDİ AÇIKLAMA

Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bolümü Mineraloji ve Petrografi ABD Doçent 1 1 Alanında Doçentlik unvanı almış olmak.

Fakültesi Fakültes, Temel İslam Bilimleri Bölümü Tasavvııf. ABD Doçent 1 1 Alanında Doçentlik unvanı almış olmak.

Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bolümü Doçent 1 1 Halk Sağlığı alanında Doçentlik unvanı alınış olmak