Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Ekim 2012 08:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
BİRİM/ANABİLİM DALI ÜNVAN ADET NİTELİKLER
BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ
Fransız Dili Eğitimi (*) Profesör 1 Sözceleme dilbilimi ve dilbilgisi alanında çalışmış olmak.
Kimya Eğitimi Doçent 1 Kimya bilim alanında doçent, biyosensör , kimya eğitimi ve örnek olaya dayalı öğrenme konularında çalışmış olmak.
Fizik Eğitimi Doçent 1 Alan Eğitimi (Fizik Eğitimi) bilim alanında doçentliğini almış, modern fizik eğitimi ve probleme-dayalı öğrenme konularında çalışmış olmak.
Coğrafya Eğitimi Doçent 1 Beşeri Coğrafya bilim alanında doçent, Coğrafi Mirasın Korunması ve Levantenler konusunda çalışmış olmak.
Sosyal Bilgiler Eğitimi Doçent 1 Cumhuriyet Dönemi Eğitim Tarihi ile Sosyal Bilgiler Eğitimi alanlarında çalışmış olmak.
Matematik Eğitimi Doçent 1 Alan Eğitimi (Ortaöğretim Matematik Eğitimi) bilim alanında Doçent, matematiksel modelleme ve alan öğretimi bilgisi konularında çalışmış olmak.
(İlköğretim) Matematik Eğitimi Doçent 1 Matematik bilim alanında Doçent, Diferansiyel Geometri ve Matematik Eğitimi ile ilgili çalışmış olmak.
DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Bölümü (*) Doçent 1 Yönetim ve Strateji bilim alanında Doçent, Ulaştırma ve Lojistik Bilgi Sistemleri Alanında çalışmış, Denizcilik Alanında 5 yıl Eğitim Tecrübesine Sahip Olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Karşılaştırmalı Edebiyat Profesör 1 Edebiyatta Grotese ve Kültürel Ekoloji olarak Edebiyat konularında çalışmış olmak.
Karşılaştırmalı Edebiyat Doçent 1 Edebiyat Doktoru ünvanına sahip, Doçentliğini çeviribilim bilim alanından almış ve ileri düzeyde İngilizce ve Almanca bilmek.
FEN FAKÜLTESİ
Organik Kimya Doçent 1 Kimya bölümünde doktora, Kimya bilim alanında Doçent, Organik floroforların sentezi ve spektroskopi alanında çalışmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.
Muhasebe ve Finansman Profesör 1 Veri Madenciliğinin Finans Uygulamaları konusunda çalışmış olmak.
Muhasebe ve Finansman Doçent 1 Bireysel emeklilik fonlarının değişen varyansa dayalı riske maruz değer analizleri ve fraktal yapı analizi konusunda çalışmış olmak.
Muhasebe ve Finansman Doçent 1 Kalite Maliyetleri konusunda çalışmış olmak.
Yönetim Bilişim Sistemleri Doçent 1 İşletme Doktora, Yönetim Bilişim Sistemleri bilim alanında Doçent, Hücresel Üretim Sistemleri ve Grup Teknolojisi konularında çalışmış olmak.
Maliye Teorisi Doçent 1 Baskı (Çıkar) Grupları ile ilgili çalışmış olmak.
İLAHİYAT FAKÜLTESİ
Arap Dili ve Belagati Doçent 1 Endülüs Edebiyatı alanında çalışmış olmak.
Tefsir Doçent 1 Konulu Tefsir ve Kur'anı Anlamaya Yönelik Metotlar üzerinde çalışmış olmak.
Tefsir Doçent 1 Kur'an Tarihi ve Şia'nın Kur'an ve Kıraat Algısı konularında çalışmış olmak.
Felsefe Tarihi Doçent 1 Aristoteles ve İslam Meşşai Filozofları konusunda çalışmış olmak.
İŞLETME FAKÜLTESİ
Uluslararası Finans ve Bankacılık (*) Doçent 1 Basel II ' nin KOBİ'ler üzerindeki etkisi, makroekonomik haberlerin hisse senedi piyasasının oynaklığı üzerindeki etkisi konularında çalışmış olmak.
Uluslararası Finans ve Bankacılık (*) Doçent 1 Avrupa Birliği Yüksek Lisans, İktisat Doktora, Doğrudan yabancı yatırım ve uzakdoğu ülkeleri ekonomisi ve finans piyasaları alanında çalışmış olmak.
HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ
Psikiyatri Hemşireliği Doçent 1 Kronik ruhsal hastalar ve ailelerine yönelik psikososyal rehabilitasyon konusunda çalışmış olmak.
HUKUK FAKÜLTESİ
Medeni Usül ve İcra İflas Hukuku Doçent 1 -
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Çevre Teknolojisi Profesör 1 Doçentliğini Çevre Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış, Arıtma Çamurları Yönetimi konusunda çalışmış olmak.
Çevre Bilimleri Profesör 1 Çevre Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçent ve Hava kalitesi modellemesi konusunda çalışmış olmak.
Yapı Doçent 1 Güvenilirlik esaslı performans ve kırılganlık analizleri, olasılıklı sismik risk değerlendirme konularında çalışmış olmak.
Yöneylem Araştırması Doçent 1 Endüstri Mühendisliği bilim alanında Doçent, tedarik zinciri yönetimi, bulanık matematiksel modelleme ,risk ve finansal yönetim konularında çalışmış olmak.
Yer Fiziği Doçent 1 İzostazi , Jeodinamik, Gravite , Manyetik, Kabuk Modellemesi alanlarında çalışmış olmak.
Hidrolik Doçent 1 Hidrolojik Modeller ve Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında çalışmış olmak.
Maden Yatakları ve Jeokimya Doçent 1 Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında Doçent, Metalik Maden Yatakları üzerine çalışmış olmak.
Maden İşletmesi Doçent 1 Şev Stabilite , Kaya Mekaniği, Maden ve Mühendislik Ekonomisi konularında çalışmış olmak.
Makina Teorisi ve Dinamiği Doçent 1 Makine Mühendisliğinde Doçent; Titreşim, Dinamik Stabilite ve Titreşim analizi ile hata tespiti konularında çalışmış olmak.
MİMARLIK FAKÜLTESİ
Restorasyon Doçent 1 Koruma, Restorasyon, Yenileme bilim alanında Doçent,20.yüzyıl Mimari Mirası ve Endüstriyel Mirasın Yeniden Kullanımı konularında çalışmış olmak.
Restorasyon Doçent 1 Koruma, Koruma Kuramı ve Osmanlı ve Erken Cumhuriyet dönemi modernleşme sürecinde varlık bulan kültürel miras ve koruma sorunları üzerine çalışmış olmak.
Restorasyon Doçent 1 Mimari Korumada Sürdürülebilirlik ve levanten konut mimarisi alanında çalışmış olmak.
Şehircilik Doçent 1 Şehir ve Bölge Planlama (Kentsel Tasarım) Yüksek Lisans ve Doktora, kültür-eksenli kentsel dönüşüm ve kentsel tasarım konularında çalışmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ
Kardiyoloji Profesör 1 Pulmoner Arteriyel Hipertansiyon (PAH) ve Pulmoner Vasküler hastalıklar konusunda çalışmış olmak.
Kardiyoloji Profesör 1 Yapısal Kalp hastalıkları konusunda çalışmış olmak.
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Profesör 1 Mikrocerrahi uygulamaları ve eğitimi konusunda çalışmış olmak.
İç Hastalıkları Profesör 1 Geriatri uzmanı ve Alzheimer Hastalığı ve deneysel nörodejenerasyon modelleri konusunda çalışmış olmak.
Radyasyon Onkolojisi Doçent 1 Prostat kanseri ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, meme ve jinekolojik kanserler konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak.
Göz Hastalıkları Doçent 1 Transskleral diod laser siklofotokoagulasyon konusunda çalışmış olmak.
İç Hastalıkları Doçent 1 Endokrinoloji uzmanı, Adrenal kitleler üzerinde çalışmış olmak.
DEVLET KONSERVATUVARI
Piyano Doçent 1 Yüksek Lisansı Piyano, Sanatta Yeterliğini Müzik Sanatta Yeterlik'ten almış, Piyano Solistliği yapmış olmak.
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YO.
  Doçent 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentliğini Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanında almış olmak.
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ ENSTİTÜSÜ
Deniz Bilimleri Profesör 1 Balık Üreme biyolojisi alanında çalışmış olmak.
Deniz Teknolojisi Profesör 1 Gemi Mühendisliği bilim alanında Doçent, yorulma-dalga mekaniği ve gemi/deniz yapıları konstrüksiyonu konularında çalışmış olmak.
Deniz Bilimleri Doçent 1 Deniz Bilimleri ve Teknolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora, Deniz Bilimleri ve Mühendisliği alanında Doçent, Organik ve Metal Kirleticiler konularında çalışmış olmak.
Deniz Bilimleri Doçent 1 Su Ürünleri bilim alanında doçent, denizel makrobentik omurgasızlar ve Sipuncula üzerine çalışmış olmak.