Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Ekim 2012 08:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır

BİRİMİ BÖLÜM/ PROGRAM ANABİLİM DALI/ PROGRAMI Profesör Açıklama
Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Böl. Katıhal Fiziği 1  
         
Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Böl. Fen Bil.Eğit . 1 Doçentliğini Kimya alanında almış olmak.
         
Bandırma İkt.ve İd.Bil.Fak . İktisat Böl. İktisat Politikası 1  
         

Adayların Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru Ve Atanma/Yeniden Atanma Kriterlerini sağlamaları ve 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup 2547 Sayılı Kanun ile ilgili Yönetmelikte belirtilen niteliklere sahip adayların, başvurdukları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, onaylı Doçentlik Başarı Belgesi örneği, nüfus cüzdan örneği, özgeçmiş, hizmet cetveli, yayın listesi (profesör adayları başlıca araştırma eserlerini belirterek), Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu (form ayrıca yayın dosyalarına da konacaktır) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 takım halinde şahsen Rektörlük Personel Daire Başkanlığı?na teslim etmeleri gerekmektedir.

2 - Başvuru dilekçelerinde T.C. Kimlik Numarası, yazışma adresi ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde şahsen yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.