Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Ekim 2012 07:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabılim Dallarına Öğretim Uyesı alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1- Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formunu, (İnternet sitemizde yer almaktadır) yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvurdukları Anabilim Dallarını ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, iki adet fotoğraf ve doktora diplomalarının tasdikli örneği, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme puan bildirim formunu (internet sitemizde yer almaktadır) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı, başvurdukları Fakülte Dekanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır, ilan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

DUYURULUR.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABILIM DALI ONVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Diş Hekimliği Fak. Klinik Bilimler Pehodontoloıi Yrd.Doç . 3 1 Diş eti dokusundaki glıkokonjugatlannm yapısı ve lokalizasyonu üzerine çalışmalan olmak.
Mühendislik Fak. Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği Profesör 1 1 Makine ve sensör dizaynı konularında çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Anatomi Profesör 1 1 Antropometrik ölçümler yöntemi ve Bioelectrical Impedans Analyse (BIA) kullanılarak yenidoğanlar , Talasemi hastaları ve yaşlılar üzennde çalışmalar yapmış olmak.
Veteriner Fak. Besirv'Gıda Hijyeni ve Tek. Besirv'Gıda Hij . ve Tek. Profesör 1 1 Kanatlı bilinçsizleştirme metotları ve kanatlı eti kalitesi ilişkisi, kanatlı eti ve karkasında mikrodalga ısıtımı özelliklerinin belirlenmesi, kanatlı eti dekontaminasyon teknikleri ve L. monocytogenes 'in moleküler tanısı üzerine çalışmış olmak.

BİRİMİBÖLÜMÜANABILİM DALIUNVANIDERECEADEDİAÇIKLAMALARDiş Hekimliği Fak.Klinik BilimlerPerıodontolojıYrd.Doç.31Dış eti dokusundaki glikokonjugatlarının yapısı ve lokalizasyonu üzerine çalışmaları olmak.Mühendislik Fak.Makine MühendisliğiMakine MühendisliğiProfesör11Makine ve sensör dizaynı konularında çalışmaları olmak.Tıp FakültesiTemel Tıp BilimleriAnatomiProfesör11Antropometrık ölçümler yöntemi ve Bioelectrical Impedans Analyse (BIA) kullanılarak yenidoğanlar, Talasemi hastaları ve yaşlılar üzerinde çalışmalar yapmış olmak.Veteriner Fak.Besin/Gıda Hijyeni ve Tek.Besin/Gıda Hij. ve Tek.Profesör11Kanatlı bilinçsizleştirme metotları ve kanatlı eti kalitesi ilişkisi, kanatlı eti ve karkasında mikrodalga ısıtımı özelliklerinin belirlenmesi, kanatlı eti dekontaminasyon teknikleri ve L. monocytogenes 'in moleküler tanısı üzerine çalışmış olmak.