Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 17 Eylül 2005 00:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz?e Öğretim Elemanı alınacaktır.

1 ? Profesör kadrosu için adayların başvuru dilekçelerine özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı?na başvurmaları gerekmektedir.

2 ? Öğretim Görevlisi Kadrosuna başvuran adayların, aşağıda belirtilen koşullara uymak şartıyla sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, eserlerini, hizmet ve öğrenim belgelerini ekleyerek 2 fotoğraf ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı?na başvurmaları gerekmektedir.

3 ? Öğretim Görevlisi Kadrosuna Başvuracak Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.

4 ? Meslek Yüksek Okullarına atanacak Öğretim Görevlilerinde en az Lisans mezunu ve alanında en az 5 yıl tecrübeli olduğunu SSK; BAĞ-KUR ve EMEKLİSANDIĞI gibi kurumlardan alınacak evrakla belgelemek.

5 ? Atamalarda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ?Akademik Personelin Atanma ve Yükseltilme Kriterleri? dikkate alınacaktır, ayrıntılı bilgi (www.personel.sakarya.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

Son başvuru tarihi ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili Birim

Profesör

Öğr. Gör.

Aranan Özel Şartlar

SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Hemşirelik Bölümü

1

Çocuk Hastalıkları alanında deneyimli.

ADAPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı

1

Endüstri Mühendisliği Bölümü

ve İşletme Bilim Dalında

Yüksek Lisans Mezunu olmak.